Vallah hic sampiyonluga inancim yoktu

Bjkye 4. Golu atsak belki olurdu

Onun icin hazirliydim ve pek uzulmedim

Asil buyuk sorunumuz tdmiz bizim

Bu hatalarina d3vam ederse seneyede cop olacak

Beyler üzüntüyü de sevinci de uçlarda yaşıyoruz takmayın kafaya arada olur öyle. :) Gerek saha içi gerek saha dışı çok bariz hatalar yaptık önemli olan hatalarda ısrar etmemek. Az buçuk iyi yönetildiğimizde her zaman bu ligin favorisi biziz.

Evet şampiyonluğu son iki maçta mı kayıp ettik HAYIR sezon buyunca ne oynadığımız belli değildi iki sezondur fatih terim formsuzluğu, yönetimin beceriksizliği, hakemler ve tff bunlara rağmen ikincilik

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Beyler üzüntüyü de sevinci de uçlarda yaşıyoruz takmayın kafaya arada olur öyle. Gerek saha içi gerek saha dışı çok bariz hatalar yaptık önemli olan hatalarda ısrar etmemek. Az buçuk iyi yönetildiğimizde her zaman bu ligin favorisi biziz.

Yaşı 35den küçük Galatasaraylılar muhtemelen ilk defa looserlık ile tanıştı

Üzücü olan buydu bence

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

- Yeni yönetim

- Yeni teknik ekip

- Yeni oyuncu grubu

- Yeni heyecanlar

4-5 sezondur ne oynadığı belli olmayan, avrupa da yokları oynayan takım istemiyorum ben artık.

Şampiyonluğu maalesef ilk yarıda verdik. Devreyi 1-0 geride kapatmak kimsenin aklına gelmezdi herhalde. İlk yarıda 34 orta yap beceriksizler ya vuramadi ya da daga taşa vurdu. Babel'i solda başlatıp Arda yerine Kerem ile başlasak bile iki gol atardık ilk yarıda. İki hafta önce şampiyonluğu unutmuşken averajla şampiyonluk vermek üzdü sadece. Son dakikada kaybedilen birer puanlar, Denizli maçında farkı arttiramayisimiz bitirdi bizi.

Yok renktas loserlik demeyelim buna. Yönetimsizlkk diyelim. Alenen açık açık şike yaparak şampiyon olundu. O Alanya Hatay maçları şaibeli. Hele Karabük maç sonu tam faica herkez sus pus. Kaybettik ama loserlikle alakası yok

Bence looserlık oldu

Zira son maçına çıkan Galatasaray real Madrid’e bile 15 dk da 3 gol atar

Malatya’ya ilk yarıdan 2 tane yollasan bjk eli ayağı titrerdi ama yanlış kadro yine bizi bitirdi

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt