Deniz Akın
Aslan Üye
- 17 Şubat 2021
- 8.757
- 6.454
- 673
Psg ne yapıyor ön elemelerde inanamıyorum yuhhh neymara verdikleri bonservis ile ülkemizi satın alabilirler neredeyse, nasıl yarışalım bunlarla 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben de diyorumki Muhammed geldiginden beri en cok katkiyi oyuna sonrada girerek veriyor.Burda biraz arastir sende goreceksin Bk kac mac haric 11 baslayip etkili oldugi mac yok.Yorulmus defansa karsi daha cok gol ve pozisyonlar bulabilir.Bak Aynisi Kerem ve Onye icinde gecerli Ikinci yari giripte katki yaptiklari maclara bak.Bide direk 11 baslayip oynadiklari maclara bak.Bir oyuncunun oyuna sonradan girmesi onun kotu futbolcu oldugunu gostermez Benchte cok onemli ve biz bunu cok olumlu kullandik...Sadece son 3 maca bakarak bile bunu gorebiliriz.Takimin en onemli gol silahi mohamed yedek kalmamaliydi. Kilinc da akbabadan 3 kat futbolcu sahada kaybolmuyor en azindan. Asil soru şu bu sene biz ideal 11 niye bulamadik.
Atiba 4 gol 8 asist. Adamlarin 6 numarasi bu bizim 10 numarasan 8 numaradan bunu yapmasini isteyince ha hu oluyor abi hadi ya.
Evet gerekirse stoperin de gol atacak bugunku vida gibi
ilk yarıda halil'in kafası ya da emre'nin ıskaladığı top girseydi farklı olabilirdi. yenik kapatmak averaj ümidini bitirdi.
ben genelin aksine mücadele yönünden ilk yarıda bir eksik bulmadım, herkes çok koştu ama üretimde sıkıntı vardı. üstteki iki fırsat haricinde rahatsız edemedik savunmayı. saracchi'nin rakibe taktığı toplarla geçti dakikalar.
ikinci yarıda ise değişikliklerle birlikte sezonun en iyi toplarından birini oynadı takım. goller haricinde kaçanlar da vardı. skor gelebilirdi. gerçi arada bir 10-15 dakikalık bölümde yorulduk ama o kadar efordan sonra normal.
Oyle deme gedson ghezzalden 10 gomlek ustun oyuncu wonderkidGhezzal hayvanı 8 gol 17 asist yapmış
Şu istatistiği bizden biri yapsa kulübün anahtarını alacak sözleşmeyi dayarız önüne
Kanat oyuncusu 25 gole direkt katkı vermiş şaka gibi
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
atiba bunların bel kemiği. atiba olmasa asla şampiyon olamazlardı.biz zaten zayıf olan ortasahamıza yanlış tercihleri de ekleyince şampiyonluğu verdik.Atiba 4 gol 8 asist. Adamlarin 6 numarasi bu bizim 10 numarasan 8 numaradan bunu yapmasini isteyince ha hu oluyor abi hadi ya.
Evet gerekirse stoperin de gol atacak bugunku vida gibi
Çok haklısın. Kaç senedir alınan orta saha oyuncuları skora 0 katkı ama hepsinin birer fan kitlesi var. Ve bu durum geçiştiriliyor hep.Sabatan beri yaziyorum dogru duzgun cevap yok neymis gedson harika taylan muthis
Fenerli birkac yakin tanidik var. Hepsi Galatasaray sampiyon olmadi diye cok sevincli. Whatsapp update ten sevinc resimleri paylasan var. Adamlardaki görüşe bakın hele
Sabatan beri yaziyorum dogru duzgun cevap yok neymis gedson harika taylan muthis
Vallahi billahi anlamiyorum gecen sene de seri seri seri dendi adam birakin golu şut atamadi sezon boyunca. Hala muazzam oyuncu ya efsane ya diyor malum kitleÇok haklısın. Kaç senedir alınan orta saha oyuncuları skora 0 katkı ama hepsinin birer fan kitlesi var. Ve bu durum geçiştiriliyor hep.
Gecen maçtan sonra anti okuyordum, orada da itiraf ettiler artık başarılı olunca değil Gs başarısız olunca mutlu oluyorum yazmışlarFenerli birkac yakin tanidik var. Hepsi Galatasaray sampiyon olmadi diye cok sevincli. Whatsapp update ten sevinc resimleri paylasan var. Adamlardaki görüşe bakın hele
Bizim lesh defansimiza gore ikiside harika oyuncular Marcao haric dogru duzgun defans yok Ligin en az gol yiyen takimiyiz sen saniyormusunki Defans oyuncularimizin sayesinde Gedson ve taylan gibi oyuncular sayesinde son haftalar rakibi kaleye bile yaklastirmadilar.Ama bizim defans oyunculari bol bol rakibe asist yapti bu sene defans oyuncularimiz o bos hatalari yapmasaydi suan Atibabin o yaptigi istatistikler pekte onemli olmuyordu.Koy onlerine adam gibi bi 10 numara izle şu cocuklari o zamanSabatan beri yaziyorum dogru duzgun cevap yok neymis gedson harika taylan muthis
Iyi forumda ayni dusundugumuz insanlar da var. Bize ust duzey ne yaptiginiz 5 yasinda cocugun dahi anladigi 3 tane orta saha lazim 6 8 10Gedson kotu degil ama kiralik ve 2 sezondur 10 tane maci yok arka arkaya. Ayrica kariyeri boyunca attigi gol sayisi 10'dan az, Bu bildigin kotu bir ozellik bu yatirima. O acidan hemfikirim seninle ki cokca yazdim bunu. Birkac gun once adminlerle yapici tartismamiz oldu. Melo cok saglam ornek iste.. Skora etki edebilen bir yatirim olmali eger yabanci ve maliyetli bir isim geliyorsa. Yoksa fiyaskodur. Taylan bizim icin kupa maclarinda falan rotasyon oyuncusu olur en fazla. Konu ve sonuc bu.
Seri de Lemina da skora etki etmiyordu. Gedson da öyle. Gedson kötü demem ama orta sahadan skor katkısı gelmiyorsa diğer mevkilerin leblebi gibi atması falan gerekiyor. Melo bizde olduğu zamanlar rakipler kıskanırdı, gol de atardı diğer herşeyide yapardı. Melo gibi takımı sahiplenmesini kimseden bekleyemezsin tabi ama skora katkı şart bir yerde.Vallahi billahi anlamiyorum gecen sene de seri seri seri dendi adam birakin golu şut atamadi sezon boyunca. Hala muazzam oyuncu ya efsane ya diyor malum kitle
Bu da en büyük yalanlardan biridir her sene yazilir. "X oyuncu iyi yanina sagina soluna sotle bir oyuncu gelse muazzam olur". Marcaoyu mohamedi tartisan mi laf eden var mi neden onlar icin boyle cumleler kurmuyoruz iyi oyuncu iyi oyuncudur arkasinda puyol kante onunde ronaldo messi olmasina gerek yokBizim lesh defansimiza gore ikiside harika oyuncular Marcao haric dogru duzgun defans yok Ligin en az gol yiyen takimiyiz sen saniyormusunki Defans oyuncularimizin sayesinde Gedson ve taylan gibi oyuncular sayesinde son haftalar rakibi kaleye bile yaklastirmadilar.Ama bizim defans oyunculari bol bol rakibe asist yapti bu sene defans oyuncularimiz o bos hatalari yapmasaydi suan Atibabin o yaptigi istatistikler pekte onemli olmuyordu.Koy onlerine adam gibi bi 10 numara izle şu cocuklari o zaman