Berkay Şahingöz
Kırmızı Üye
- 2 Ağustos 2019
- 1.410
- 652
- 608
Kerem Aktürkoğlu ile Oğulcan Çağlayan oynar mı acaba ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hayirKerem Aktürkoğlu ile Oğulcan Çağlayan oynar mı acaba ?
Kerem Aktürkoğlu ile Oğulcan Çağlayan oynar mı acaba ?
üstad bu dediğine inanıyor musun ?Ali Yavuz Kol kiralık gidecekken hocanın engellemesi beni umutlandırıyor belki onu kazanmaya çalışabilir diğerlerini pek sanmıyorum.
İnanmak istiyorum diyelim, Genç oyuncu oynatmaktan korkar oldu son yıllarda Fatih hoca. Geçen sene 24 yaşındaki Taylan için bile oynatmak adına çok erken falan diyordu bu yüzden beklenti düşük.üstad bu dediğine inanıyor musun ?![]()
![]()
emre kılıncı kanatta pek izlemeden kanatta yetersiz demek ne sacmalıktır....geldiğinden beri bir kez olsun ben kanatta görmedik
Aynen Sergi Sivasspor’da oynarken sol bek oynuyordu orada hic kanatta izlemedik. Milli Takim’da da kanatta izlemedik evet.emre kılıncı kanatta pek izlemeden kanatta yetersiz demek ne sacmalıktır....geldiğinden beri bir kez olsun ben kanatta görmedik
emre kılıncı kanatta pek izlemeden kanatta yetersiz demek ne sacmalıktır....geldiğinden beri bir kez olsun ben kanatta görmedik
Hocanin bu tutumu inanilir gibi degil.
Sag emre kilinc, sol Onyekuru olacakti alayina koymustuk su ana kadar. Ve bence glasgowu da elerdik. O mac cok koydu !![]()
elenmemiz iyi oldu kadro darlıgından ötürü ama iyi para vereceklerdi.ona yazık oldu.ilk11 den sarachi gibi degerli bi elmas cıkınca çark nasıl işlemiyo gördük,zaten kadro genişlik acısından yetersiz.bi de ilk 11in en formda ismi,seni hucumda neredeyse yüzde 40 oranında etkileyen biri olmayınca takım çöktü ve kadrosu yetersiz takım biraz da bos yere eleştirildi.belhanda ve feghouli meselesi ayrı,onlar yerine kerem ve ali yavuz bile daha cok etki eder zaten,ama hoca şans vermedi bi türlü.Hocanin bu tutumu inanilir gibi degil.
Sag emre kilinc, sol Onyekuru olacakti alayina koymustuk su ana kadar. Ve bence glasgowu da elerdik. O mac cok koydu !![]()
Makina gibi takım kurmuşGlasgow iyi takım galiba, Celtic'i de tek kale oynayıp yenmiş herifler. Gavat Gerrard iyi hoca olacak gibi.
bize karsı ilkyarıda verimsizlerdi.linnesin bireysel hataları macı aldırdı onlara.bi de emre kılıncı kullanamadık.Glasgow iyi takım galiba, Celtic'i de tek kale oynayıp yenmiş herifler. Gavat Gerrard iyi hoca olacak gibi.