Ali Yavuz Kol kiralık gidecekken hocanın engellemesi beni umutlandırıyor belki onu kazanmaya çalışabilir diğerlerini pek sanmıyorum.

Hoca kiralık istemiyorum dedi kiralık onyekuru sana hücum yaptırıyordu hocam şimdi hücuma cikamiyorsun

emre kılıncı kanatta pek izlemeden kanatta yetersiz demek ne sacmalıktır....geldiğinden beri bir kez olsun ben kanatta görmedik

1603106923064.webp

emre kılıncı kanatta pek izlemeden kanatta yetersiz demek ne sacmalıktır....geldiğinden beri bir kez olsun ben kanatta görmedik
Aynen Sergi Sivasspor’da oynarken sol bek oynuyordu orada hic kanatta izlemedik. Milli Takim’da da kanatta izlemedik evet.

Hocanin bu tutumu inanilir gibi degil.

Sag emre kilinc, sol Onyekuru olacakti alayina koymustuk su ana kadar. Ve bence glasgowu da elerdik. O mac cok koydu ! :(
elenmemiz iyi oldu kadro darlıgından ötürü ama iyi para vereceklerdi.ona yazık oldu.ilk11 den sarachi gibi degerli bi elmas cıkınca çark nasıl işlemiyo gördük,zaten kadro genişlik acısından yetersiz.bi de ilk 11in en formda ismi,seni hucumda neredeyse yüzde 40 oranında etkileyen biri olmayınca takım çöktü ve kadrosu yetersiz takım biraz da bos yere eleştirildi.belhanda ve feghouli meselesi ayrı,onlar yerine kerem ve ali yavuz bile daha cok etki eder zaten,ama hoca şans vermedi bi türlü.

hoca gencleri oynatip taraftarin önüne mi atar saniyosunuz? azicik akilli olun bunun yerine ayni les elemanlari oynatir oynatir durur...sampiyonluk kacinca takim hedefsiz kalsin bakin görün o zaman nasil da kadro disilar ardi ardina gelir son 4 5 mac görebiliriz gencleri....hele birde o 4 5 macta puan kayiplari olsun tamam o zaman genclerde pohu yedi seneye kiralariz iste biyerlere ve sorun cözülür...

Ali yavuz veya keremi beklemeyin. Araplar oynar yine

gencler konusunda şöyle bi risk alınabilir.onlara sahada yardımcı olabilcek birileri lazım,hata yaptıklarında.falcao gibi.etebo lider özellikli gibi sahadaki davranıslarından.takımı için herseyi yapıyo adam.ama bilhasssa emre akbabanın kendini bulup liderlik etmesi şart.ona ihtiyaç var sahada ve gencler için.çünkü adam Galatasaraylı.kaptanlık bile yapabilir ki ne zor sakatlıklardan döndü ,iki kez ayagı kırıldı.vazgeçmedi.kolay bişey degil.hırsı ve inancı olmayan adam 2 kez ayagı kırılsa zor odaklanır sahaya.emre hırslı da.vazgecmeyen ve hırslı yapısı iyi bi artı.

Geri
Üst Alt