Bir kere her şeyden önce kalede kaleci yok. Bunu tekrardan tecrübe etmiş olduk. Kıçına iki tane top çarpınca bazıları bunu kaleci zannetti.

Belhanda ve Feghouli'nin takımda olmaması olumlu da hala daha neyin Babel'i aga? İlla oynatacağım diyorsan santrafor olarak oynat. Belki Falcao ve Diagne'den daha olumlu etki eder. Babel'in kanat oynayacak hali mi kalmış?

Fatih hoca da kendi ayağına sıkmaya devam ediyor veyahut miyadını doldurdu ama biz duygusal davranıyoruz, kabullenmek istemiyoruz, bilemedim.

En iyi stoperler bizde ama kadere bak Muslera yok, ligde yediğimiz bütün goller pozisyon bile yok iken ceza sahası dışından.Fatih Öztürk için yorum yapmıyorum,ne bekliyorduk ki Kasımpaşa'nin yedek kalecisinden.

Bizi belhanda ve feghuliye muhtaç eden kişilere lanet okuyorum. Adamlara sövsekde dövsekte ilk 11de olmalılar malesef düşünün artık takımın nasıl yokluk içinde olduğunu.

21 kişilik kadroda 17kişiyi FT aldırmış üstat. Transfer yapılmadı tamam da mevcut kadro bu kadar mı leş olur
Belhanda ve Feghouli'yi alsa küfür yer. Ne yapsın. Verdiğiniz mal bu diyor resmen, artık bu işin çözüme kavuşması gerekiyor. Yönetim-Terim kavgası takıma artık zarar veriyor. Bu sefer Yönetim haksız !

Bu Fatih çok balli adam doğru düzgün top gelmiyor. Uzaktan her gelen top gol oluyor zaten. Okan bundan daha iyi kaleci.

Kalecimizle maç alan takımdık, kalecinin maç verdiği takıma dönüştük. Geçen sezonun istatistiklerine bakınca Fatih’in ligin en kötü 2-3 kalecisinden biri olduğu apaçık ortadaydı. Bu kova için Kasımpaşa kapısında yatanlar utansın.

KURTARICI HANDA.webp

Belhanda ve Feghouli'yi alsa küfür yer. Ne yapsın. Verdiğiniz mal bu diyor resmen, artık bu işin çözüme kavuşması gerekiyor. Yönetim-Terim kavgası takıma artık zarar veriyor. Bu sefer Yönetim haksız !

Hoca da formsuz kabul etmek lazım . Babel çizgide oynuyor hala. Akbaba bitikkten 11 başlıyor fln

Takimin bi sistemi yok. Topu alan nereye atacagini bilmiyor. Topsuz bos alana kacan yok alan acan yok. Pozisyona giremiyoruz. Bu nedir allah askina ya. Basan pres yapan yok. Say say bitmiyor. Tek top bile oynayamiyorlar, toou durdur saga sola bak geriye ver. Müthis taktik müthis sistem.simdi feg belo girer onlarda sivar ohhh müthis bi gece

Çok net hain oldukları Galatasaraylılıkla alakası olmayan bu başkan ve yönetici bozuntularına iki çift laf edemeyen taraftar topluluğunu düşündükçe çıldırıyorum. Ne olması lazım yahu.Allah aşkına bu adamların tepki görmesi için ne olması gerekiyor.

Hala bir tek fatih konuşuluyor yahu..Fatihinde Allah cezasını versin..
Allah rızası için verin cazayıda siktirolup gideyim.

Geri
Üst Alt