İstifa etmesi hususunda hem fikir miyiz?
İstifa etmez ne yazık ki kovulursa gider anca Mustafa Cengiz'in yerinde olsam Fatih Terim'i kovar öyle seçime girerdim seçimdeki en büyük vaadim de iyi disipli bir Alman teknik direktör olurdu seçimi tekrar kazanma olasılığı iyice artardı

Çıkmış yine ışığı görüp hocaya sallayalımcılar. Bunların son dakikalarda gol atmamızdan korktuklarından da eminim. Şu kadronun rezaletini ısrarla kabul etmeyip hocayı gömmek de çok net art niyetlilik. Hocayı eleştirenlere lafım yok ama direk gömenlerin sıfır insafı var. Şu kadrodan Marcao ve belki Saracchi dışında hangi oyuncuyu ilk 5 teki takımlarda direkt oynatırsınız bana bir söylesenize. Hoca bayılıyordu eteboya, ya da geçen sene doğru düzgün oynatmadığı Taylanı yıldız görüyordu sanki. Normalde 3. yedek olarak alınan, Oğulcan, Sekidika, Kerem v.b. oyuncuları denemek zorunda kalıyor ilk 11 de. Neymiş her hangi bir hoca bu kadroyu daha iyi oynatırmış, Bu kadroyu her hangi bir hoca ilk 8 e sokamaz normalde. Tek sıkımlık kurşunu olan takım bu takım, ilk 11 in tamamı iyi ve formda olacak ki rahat maç kazansın. Kayseri rezalet bir takım ve olmayacak şeyler oldu bugün. Yine de kimi oynatırsa oynatsın oynamayanlar için aynı şeyleri yazacaktı, aynı kişiler.

Bu tür kazalar olacaktır. Kalite eksikliği bariz buna rağmen akıl almaz goller kaçırdık farka gidecek maç son vurus beceriksizliğimiz sayesinde beraberliğe geldi.

Ensayi karartmaya gerek yok ucan kacan fenerle tek maçlık puan farki var. Hoca oyunculara sut çalıştırırsa iyi olur.

Iyi akşamlar

anti kuş

Herkese giydirmeye gerek yok , kotu futbolculara sahibiz. evimizde 10 kisi kayserisporu yenemiyecek kadar kotu topculara.
Butun suc yonetimin, onlara gore bu takim sampiyonluk icin yeterliydi

Sarachiyi cikarim celimsiz Emre Tasdemiri sokuyor Emre klinci cikarip Omeri sokuyor Ulan Emre sahada bisey yapmasin gene almam Omer denen yeteneksizi cikaracaksan Fegi cikar madem tempo yapicam diyon ne diye Emreyi cikararsin

Takimin gol ayakları yokken , feg bu kadar da kötü olmamalı idi. Leş herif

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Her sezon bir iki maç oluyor bu şekilde geçen sezonki a.gücü maçı da benzerdi kaçırıp kaçırıp puan kaybediyoruz tabi bu oyunda herşey skor olduğu için sinir verici durum böyle puan kaybetmek emre akbabanın diagnenin kaçırdığı goller için hocayı suçlamak haksızlık gibi gelir bana ali yavuz ve ömer bayram değişiklikleri hatadır sadece burada kazanıp rizede takılacağımızı düşünüyordu çoğu kişi takılma kredisini kullanmış olduk rizede kazanıp telafisi yapılmalı artık

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu puan kaybi hocaya falan yazmaz. Cagne sakat kaleciye atamazsa, hain evlat net pozisyonlari degerlendiremezse olacagi buydu. Belliydi puan kaybi. Atamayana atarlar, bu hep böyledir

Futbol yetenekli adamlar ile oynanır.Sabaha kadar oyna oğulcan diagne bilmem kim ile.Atamazsın işte atamıyorsun.

Bu maçı elimizden alan şeylerin en başında çok net beceriksizlik geliyor! Bu kadar eksik oyuncuyla çıktığın maçta bunca net pozisyona girip akan oyuna 1 gol sığdıramamak nedir? Ardından gelen kaza golüyle panik olup 30 dakika ayağımızda geveledik topu.

Maçın hakkı kesinlikle bu skor değildi. Yedeğin yedeğiyle oynadık, üstündük fakat bunlar karın doyurmuyor. O topu o 3 direğin arasından geçireceksin!

Hakikaten çok şanssız bir dönemden geçiyoruz. Sakatlıklar, milli ara, oyun içi talihsizlikler... Allah Galatasaraylıya sabır versin.

Bu maçı elimizden alan şeylerin en başında çok net beceriksizlik geliyor! Bu kadar eksik oyuncuyla çıktığın maçta bunca net pozisyona girip akan oyuna 1 gol sığdıramamak nedir? Ardından gelen kaza golüyle panik olup 30 dakika ayağımızda geveledik topu.

Maçın hakkı kesinlikle bu skor değildi. Yedeğin yedeğiyle oynadık, üstündük fakat bunlar karın doyurmuyor. O topu o 3 direğin arasından geçireceksin!

Hakikaten çok şanssız bir dönemden geçiyoruz. Sakatlıklar, milli ara, oyun içi talihsizlikler... Allah Galatasaraylıya sabır versin.
her zaman diyorum bu takımda gole yakın tek adam yok,kadro mühendisliği berbat ötesi. bi tane müzmin sakat var o da piyasada yok.

O degilde yine sampiyon olcaz ya en cok o acitcak :)

CPH1941 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu maçta fatih terime laf edilmez.51 Kere ceza sahasında topla buluşmusuz.Tamam herşeyi belirleyen bir istatistik değil daha önce de demiştim ama bu maç tamamen sahadaki avarellere yazar.Akbaba diagne falan artık ilk 11 fırsatını teptiler.Size zaten fırsat gelmiş hala aylak aylak şut çekiyorsunuz

Geri
Üst Alt