Halim Kırıkçı
Tek Yumruk
- 12 Ocak 2011
- 68.119
- 35.216
- 3.758
Ligler bir an önce tatil.edilmeli yoksa bu eziyet bitmez
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İstifa etmez ne yazık ki kovulursa gider anca Mustafa Cengiz'in yerinde olsam Fatih Terim'i kovar öyle seçime girerdim seçimdeki en büyük vaadim de iyi disipli bir Alman teknik direktör olurdu seçimi tekrar kazanma olasılığı iyice artardıİstifa etmesi hususunda hem fikir miyiz?
Bu maç ölçü değil yine de ama Kerem daha iyi gibi bekleyelim bakalım daha 19 yaşındaya renktaş topçu kendini belli eder.Herifte fizik var ama güç sıfır teknikte yok hava topu hız yok ne bekleniyor ki bu adamdan
Hoca hepsinden tirasIlkyarida 10 pozisyona girdik gorduysen,ama yeteneksizlikten kaçırdık. ikinci yari 10 kisi kaldiktan sonra kapandilar ve daha az pozisyon bulduk. takimda kalite eksikligi var,kadro yetersiz.ilk 11den 5 oyuncuda yok.yeterli mi
Bu puan kaybi hocaya falan yazmaz. Cagne sakat kaleciye atamazsa, hain evlat net pozisyonlari degerlendiremezse olacagi buydu. Belliydi puan kaybi. Atamayana atarlar, bu hep böyledir
her zaman diyorum bu takımda gole yakın tek adam yok,kadro mühendisliği berbat ötesi. bi tane müzmin sakat var o da piyasada yok.Bu maçı elimizden alan şeylerin en başında çok net beceriksizlik geliyor! Bu kadar eksik oyuncuyla çıktığın maçta bunca net pozisyona girip akan oyuna 1 gol sığdıramamak nedir? Ardından gelen kaza golüyle panik olup 30 dakika ayağımızda geveledik topu.
Maçın hakkı kesinlikle bu skor değildi. Yedeğin yedeğiyle oynadık, üstündük fakat bunlar karın doyurmuyor. O topu o 3 direğin arasından geçireceksin!
Hakikaten çok şanssız bir dönemden geçiyoruz. Sakatlıklar, milli ara, oyun içi talihsizlikler... Allah Galatasaraylıya sabır versin.