⚽ SL 21/22 H:1 | Giresunspor 0-2 Galatasaray | MS | 16 Ağustos

Ulan biz ne deliler izledik bu takımda koca yusuflar bülentler melolar ben hayatımda böyle bir şey ilk kez görüyorum sinir gerlim olur ama 40 metre depar atıp adama kafa atıyorsan bu kulubü silmişsin demektir yazıklar olsun ite köpeğe laf veriyorsunuz..

Marco'nun derdi ne? Ayrıca kendi takım arkadaşı ile olan konuda kırmızı kart çıkıyor mu? Böyle bir kural var mı?

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Var. Eski ve bilinen bir kural. Tartisabilir vs... ama vuramaz. Taraftar inse, ona vursa yine kirmizi ya da top toplayici cocuklara mesela.

Kerem defansa yardıma gelmiyordu marcao ona sinirlendi fatihin hakemlere isyanı o keremi cıkaracaktı bu yüzden ama fırsat kalmadı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Halı saha mı arkadaş bu defansa gelmiyor diye adama saldıracak, takımın hocası var antrenörü var en olmadı kaptanı var marcaoya mı kalmış

Yiyorsa feghouli veya Arda’ya yapsaydı bu hareketi , onlar kerem kadar bile yardıma gelmiyorlar defansa

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hayatımda ilk kez gördüm böyle bişeyi ve bunu savunan insanı
Savunulmus bir durum yok. Ikiside bizim futbolcumuz. Olayin ic yuzu ogrenilmeli. Sonra yargi yapilabilir. Bazilarinin dedigi gibi kafa atmak yok. Horozlanip kafalarini degdiren iki futbolcu gormedinizmi hic. Marcao o geliste gercekten kafa atsaydi agiz burun dahilmisti Kerem’in. Birbirlerine de oyle ciddi vurduklarida yok. Omuzlarina vurma el kol itme var. Neyse yargisiz infaza gerek yok.

Her maç sahalarda ender görülecek bi mallık yapmak zorunda mıyız? Marcao zaten psikoloji git gelli.amam sebebi neydi allasen.

Geri
Üst Alt