⚽ SL 21/22 H:1 | Giresunspor 0-2 Galatasaray | MS | 16 Ağustos

Marcao’nun yaptığı şey çok ağır bir davranış. Cezası ağır olmalı ancak fazla gaza gelmeyin neyi kimi kime nasıl gönderiyorsunuz? Birkaç maç kadro dışı kalır sonra kapanır mevzu. Pusuda bekleyen rakiplere fırsat vermeyin, kendi içimizde çözeriz.

Kerem ben ona demedim gibi konuşuyor sanki
Marcao yanlış anlamış gibi bir şeyleri
Yol alsın ya adama baka baka sus yaptı, çıktığında da hocaya sadece sus yaptım dedi.
Takımda aklı başında kimse yok bu takım çok kolay dağılır, hoca baskıyı arşa çıkarırsa sonuç bu olur millet birbirini döver.
G

Marcao gecemizin içine ettin sağol kardeşim!

İki oyuncunun da ifadesinin alınıp olaya açıklık getirmesi lazım marcaonun kesinlikle özür dilemesi lazım

Kerem’in de tavır ve davranışlarına dikkat etmesi lazım bir anda götü kalktı resmen bugün sahada resmen yürüdü

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
melih,senın tepkin haklı dogru ama ben oynadıgı ilk göztepe macından beri söylüyorum marcao mentali cok zayıf bır adam iyi stoper olamaz patlamaya hazır bomba
bunun sinyallerini cok defa verdi bugun haklı haksız biryana o hareketi yapmamalı kim olursa olsun itiş kakış olur ama fazlasını yapıyorsan savunmak cok zor

Antreman da tartisma olsa anlarim Ama insanlarin ekran basinda izledigi bir macta Kendi takim arkadasina yumruk atan bir oyuncunun Bizde isi olmamali

Psikolojik sorunlari var belli ki kafasini kazitmaya vakti bile yok

marcao takımın en değeri yüksek oyuncusu ve bu maçta da çok iyiydi

yaptığı mallık aşikar ama silersek zararlı çıkarız

yönetim 1-2 hafta kadro dışı cezası versin, ft idmanda barıştırıp medyaya poz versin ve olayı kapatalım.

Geri
Üst Alt