⚽ SL 21/22 H:1 | Giresunspor 0-2 Galatasaray | MS | 16 Ağustos

Marcao nun yaptığı hareketi daha önce hiç görmedim. Sonuçları ne olur o yüzden yorumlayamıyorum ancak yaptığı şeyin izahı yok.Bana kalırsa kadro dışı kalmalı transfer penceresi kapanmadan da şutlanmalı. Ancak şutlanırsa bu sezon şampiyonluğu da unutalım çünkü sistemin temeli bu adam. Marcao malesef ki takımın oyun kurucusu(!). Zeki olmasını bekleyeceğiniz bu görevi üstlenmiş adamın yaptığına bak. Ayrıca muhtemelen Luyindama da Marcao’dan pek hazzetmiyor olacak ki Marcao atılınca beli döner oldu. İlginç.

Bu adamlar takım olmayı becerememiş. Bu durumdan da dünyanın her yerinde takımın teknik direktörü sorumlu olur. Malesef Fatih hoca yaptığı değişiklikler olsun, Feghouliyle uzun süre sonra sohbet ettik demesi olsun, takımı idare edemiyor belli ki. Bıraksa herkes için hayırlısı olur.

Şu olay yaşanmasa belki de maç 4'e 5'e gidecekti. Geçen sene 2 golle şampiyonluğu kaybettiğimizi düşünürsek. Marcao efendinin yaptığı rezillik. Hadi hepsini gectim ulan 2-0 öndeyiz neyin hırsı bu kadar. Kafa at üzerine yumruk at. Rezil herif marcao.

Sinirden gülmeye başladım artık, şu sebepten olabilir ama yine de olmamalıydı demeye çalışıyorum. Takımın genel durumu da tuhaf.
herkescokgergin-1200x1200-1920w.webp

Zamaninda Melo ile Riera da yumruklasmisti tabi farki sahada olmamisti o. Takim icinde bunlar olur ama sen macta ondesin rakip 10 kisi ve sen kalkip sahada takim arkadasina boyle hareket yapiyorsun. Bunun bir cezasi olmali, muhtemelen para cezasi en fazla bir kac hafta kadro disi birakilir ama Fatih hoca baristirir olay tatliya baglanir, Galatasaray’da boyle seyler olmamali biz kus camiasi degiliz, oyuncular Galatasaray’da oynadiklarinin farkina vararak bu ciddiyette oynamalilar, bunu anlamayan gider, kimse Galatasaray’dan buyuk degildir.

Marcao Riera'yı binlerce insanın naklen izlediği lig maçında, herkesin içinde dövmedi şu ayırımı yapamıyorsunuz.
Sonuçta dövdü arkadaş
Volkan demirel sahaya çıkmamalı diyor Marcao icin
Biz bari gaza gelmeyelim
Ne yapıcaz sutlayacaz mi adamı
Babele yapılan penaltıyı nasil da atladılar
Lig başladı
Çözülür bu olaylar
Biz işimize bakalim

Marcaonun satılması gerektiğini haftalardır diyorum.
Burada luyindamayı asıp kesme dersindesiniz ama ilk gitmesi gereken marcao. Maçta 2 tane dikine pas atacak diye mallıklarını çekiyoruz.

Acikcasi zaten Nelsson stil olarak daha cok Marcao'ya yakin. Bence de gonderilmeli. Kolaysa gitsin Arda'ya, Babel'e ya da Falcao'ya yapsin. Gitsin Muslera'ya bikbikbik desin. Kerem genc, heyecanli, dune kadar 4-5 basamakli rakamda para kazaniyorken adam Galatasaray seviyesinde ve ilk 11'e cikti ve ustune uretiyor. Hata yapacak, sen uyar ama bikbikbik yapma. Velevki tepki bunu disarida, grekirse Florya'da hallet. Sen kimsin o forma altinda takim arkadasina "yumruk" atiyorsun ?

Ya bu adam senin para eden üçbeş oyuncundan biri bu adam öyle ya da böyle kazanacaksın takımdaki gruplaşmaya yok edeceksin ondan sonra gelecek sene satmak istiyorsan satarsın ama oyuncuyu kaybedersen 10 milyon Euro civarında bir para çöpe gidecek tercih sizin

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ne 10 milyonu doc ya, 3 bile vermezler o koca götlüye. Dengesizin teki, saatli bomba. Her an gereksiz hareketle penaltı/kırmızı kart riski var. Oynuyor ve yediğimiz goller ortada. önündeki adama pas atabiliyor diye para vermezler buna.

Ardanin kullanma kilavuzu iste tam olarak bu. 75-80 al oyuna, oyunu sogutsun topu tutsun. Bak kimseye zarari olmiyor bu durumda

:asd: Volkan Demirel: "Bugün yaşanan konu normal bir konu değil. Biz de saha içinde gergin anlar yaşadık. Ancak bu normal değil. Önce kafa atıyorsun. Boksör gibi yumruk atıyorsun. Çok yanlış bir hareket." (beIN Sports)
yavsağın kendisi sanırsın futbol perisiydi. nerde pislik, küfür varsa orda volkan vardi. konustukca marcao yu savunasım geliyor. mecbur bekliyorum basın acıklamasındna dolayı yoksa simdiye kapardım.

Hocayı oyun için hep eleştiririm.Bazı futbolcu tercihlerini hiç anlamam.Anlatılacakta yanı yok zaten ancak bugün benim için Fatih Terim emekli olmuştur.Yıllar geçtikçe özellikle son 2 yıldır Fatih Terim otoritesi diye bir şey kalmadı.Hocanın alametifarikası buydu.Gerekirse dk 10 da adam değiştirirdi.Sahada kendisini yansıtan bi lideri olurdu.Saçma sapan lakayıtlıkları göremezdik.Oyuncular sahada kanını akıtır son düdüğe kadar inanılmaz mücadele ederdi.Artık bunların hiçbirini göremiyoruz.Vurdumduymaz bir takım görüyoruz.Kimse birbirini sevmiyor.Belli ki gruplaşmalar var.Fatih Terimin olduğu yerde böyle şeyleri asla göremezdiniz.En üzüldüğüm konu bu.Yoksa maç kazanılır kaybedilir kötü oyun olur önemli değil.Önemli olan artık bir Fatih Terim takımı yok.

Geri
Üst Alt