Ege Aslan
Parçalı Üye
- 27 Kasım 2008
- 3.672
- 1.644
- 1.893
Marcao nun yaptığı hareketi daha önce hiç görmedim. Sonuçları ne olur o yüzden yorumlayamıyorum ancak yaptığı şeyin izahı yok.Bana kalırsa kadro dışı kalmalı transfer penceresi kapanmadan da şutlanmalı. Ancak şutlanırsa bu sezon şampiyonluğu da unutalım çünkü sistemin temeli bu adam. Marcao malesef ki takımın oyun kurucusu(!). Zeki olmasını bekleyeceğiniz bu görevi üstlenmiş adamın yaptığına bak. Ayrıca muhtemelen Luyindama da Marcao’dan pek hazzetmiyor olacak ki Marcao atılınca beli döner oldu. İlginç.
Bu adamlar takım olmayı becerememiş. Bu durumdan da dünyanın her yerinde takımın teknik direktörü sorumlu olur. Malesef Fatih hoca yaptığı değişiklikler olsun, Feghouliyle uzun süre sonra sohbet ettik demesi olsun, takımı idare edemiyor belli ki. Bıraksa herkes için hayırlısı olur.
Bu adamlar takım olmayı becerememiş. Bu durumdan da dünyanın her yerinde takımın teknik direktörü sorumlu olur. Malesef Fatih hoca yaptığı değişiklikler olsun, Feghouliyle uzun süre sonra sohbet ettik demesi olsun, takımı idare edemiyor belli ki. Bıraksa herkes için hayırlısı olur.
Volkan Demirel: "Bugün yaşanan konu normal bir konu değil. Biz de saha içinde gergin anlar yaşadık. Ancak bu normal değil. Önce kafa atıyorsun. Boksör gibi yumruk atıyorsun. Çok yanlış bir hareket." (beIN Sports)