- 29 Haziran 2015
- 34.736
- 28.299
- 2.083
Gol hariç çok kötüyüz gol zaten ekstra geldi şimdi 2. Yarı geri çekiliriz kontra zaten yapamıyoruz Antepin son vuruşuna kaldık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
en az 2 metre uzağından gitti nelsonun. ona da verirlerse ofsayt kaosu ortaya çıkarofseyit olacak diye korktum 1 an
Pva defansif olarak görevini yapıyor ama bu düzeyde bir adam nasıl öyle sacma paslar verir bende anlamıyorum.bizim tüm sorunumuz kanat ve orta sahada.orta saha ve hucumcu kanatlar kaliteli olsa Muhammet te diagne de gollerini atar.Yedlin evet toparladı
Ama Pva rezalet ötesi
3'lü defansı bir kere düşünse çok farklı bir takım olacağız çok
Ama nerede öyle bir td bizde
gol atana kadar kötüydü o yüzden benceMorutan neden sevinmedi bilen var mı?
Günay'ın anasına küfür etti diye yorumladım.
Renktas iksinden de nefret eden biri olarak diyorum ki Babel Barış tan daha verimli. Bunu derken şu notu ekliyim zaten anlarsın. Kadro planlaması. Sezona bu kanatlarla girmek intihardı zaten...Şu kulübede kim oyuna girmez deseler babel ve feghouli derim ama forumda bile şunların ismini yazanlar var
Katılmıyorum adminim o hatayı biz yaptırdık. Baskı yiyince muslera ve stoperlerimizde rakibe ikramda bulunuyor takım iyi gözüktü rakip geride 5-2 gibi bir dizilimle oynuyor oyunu anca bu kadar.rakip takim oyuncusu al da at dedi orada uzaklastirsaydi topu dogru bir yere suan ilk yari 0-0 bitmisti
Büyük ihtimal kendine kızıp hırs yaptı, gol den önce ezdiği 3 tane top var maç içinde .Morutan neden sevinmedi bilen var mı?
bende öyle düşündüm de hocaya filan mı kızdı dedim sonragol atana kadar kötüydü o yüzden bence