Özgür Özel
Aslan Üye
- 15 Eylül 2020
- 7.516
- 6.243
- 673
Düştüğümüz duruma bak abi Ömer ve Babelin oyuna girmesini istiyoruz....
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ofsaytla alakası yok. kalecinin açısı da kapalı değildi ve top çok uzaktan gittiNelsson golde kalecinin önündeydi görüş açısını kapatıyordu sanki , kazanırsak tinerciler ağlar maçtan sonra
yok daha neler o zaman uzaktan atılan gollerin yarısı kaleciyi açı kapattığı için iptal olurNelsson golde kalecinin önündeydi görüş açısını kapatıyordu sanki , kazanırsak tinerciler ağlar maçtan sonra
Bu takim uretkenlik konusunda cok zayif, rakip takim kendi sahasina gomuluyor olabilir ama bunun icin zaten tum hafta analiz edip calisiyorlar antrenmanlarda. Ona ragmen heyecan verecek bir futbol yok yarin daha guclu takimlara karsi kilitlenir bu takim. Zaten bu sezon 18. veya 19. macimiz galiba hala takimin oturmamasi tamamen teknik ekibin sucu. Antep karsisinda net gol pozisyonumuz yok , bir iki defa Kerem ve Morutan ile girdik rakip ceza sahasina o kadar. Hersey bireysel , anlik durumlara bakiyor bizde oyle calisilmis bir atak organizasyonu gormek zor.Katılmıyorum adminim o hatayı biz yaptırdık. Baskı yiyince muslera ve stoperlerimizde rakibe ikramda bulunuyor takım iyi gözüktü rakip geride 5-2 gibi bir dizilimle oynuyor oyunu anca bu kadar.
Gol mü atar?Renktas iksinden de nefret eden biri olarak diyorum ki Babel Barış tan daha verimli. Bunu derken şu notu ekliyim zaten anlarsın. Kadro planlaması. Sezona bu kanatlarla girmek intihardı zaten...
sanmam gol falan kaçırınca acayip kendine kızıyor her maçta görüyorum bunubende öyle düşündüm de hocaya filan mı kızdı dedim sonra
Renktas sorun bu zaten işte. 4 kanat var 4 ü de birbirinden beter ve bunu biz yazın söyledik hücumda bişey yapamayız bu kadro ile diye..Gol mü atar?
Asist mi yapar?
Ne yapar bu ikisi?
Barış daha olgunlaşmadan 11 başlatan hoca suçlu.Bu bay amatör kümede oynayacak oyuncu değil anholt aldığı topu geri vermekten başka bir işe yaramıyor kanatlar işlemiyor doğal olarak
keremde çalım atıp sonsuza gitmenin peşinde
Bu kanat oyuncuları ile kapalı takımları asla açamayız bize kesin kanat sart ömer bayrama razıyım anholt dan iyi oynar
yeterki kanat ve 6 numara gelsin zaten sahada 4 türk var 6 numaranın yeri hazır
birde kaan ayhanı çekin alın birde kanat oyuncusu ozaman takım birşeye benzer