⚽ SL 21/22 H:11 | Galatasaray 2-0 Gaziantep FK | MS | 31 Ekim

macın basında 2 tane yüzde yüz kaçırdıgımız pozisyonlar var bitirici oyuncumuz olsa onlar goldü

Babel yerine Feg oynasın geçende söyledim parasını takır takır ödüyoruz hoca ne yapıp edip faydalanmalı bundan yetenekleri tecrübesi herkesin malumu bu takıma lazım burada iş hocaya düşüyor.

Oyunu rakip sahada oynuyoruz bu iyi. Bu şekilde kaybetmeyiz gereksiz geri çekilmeyelim yeter.

Katılmıyorum adminim o hatayı biz yaptırdık. Baskı yiyince muslera ve stoperlerimizde rakibe ikramda bulunuyor takım iyi gözüktü rakip geride 5-2 gibi bir dizilimle oynuyor oyunu anca bu kadar.
Bu takim uretkenlik konusunda cok zayif, rakip takim kendi sahasina gomuluyor olabilir ama bunun icin zaten tum hafta analiz edip calisiyorlar antrenmanlarda. Ona ragmen heyecan verecek bir futbol yok yarin daha guclu takimlara karsi kilitlenir bu takim. Zaten bu sezon 18. veya 19. macimiz galiba hala takimin oturmamasi tamamen teknik ekibin sucu. Antep karsisinda net gol pozisyonumuz yok , bir iki defa Kerem ve Morutan ile girdik rakip ceza sahasina o kadar. Hersey bireysel , anlik durumlara bakiyor bizde oyle calisilmis bir atak organizasyonu gormek zor.

Renktas iksinden de nefret eden biri olarak diyorum ki Babel Barış tan daha verimli. Bunu derken şu notu ekliyim zaten anlarsın. Kadro planlaması. Sezona bu kanatlarla girmek intihardı zaten...
Gol mü atar?
Asist mi yapar?

Ne yapar bu ikisi?

Yalnız gole kadar, ilk 15dk izleyemedim Morutan çok etkili değildi. Top alıyor falan ama çok basit pas hataları ve tercihleri yapıyor. Zamanla düzelir diye düşünüyorum çünkü tekniği oldukça iyi. Gol de bunu kanıtlıyor zaten. Ayrıca hala anlamsız bir oyun planımız var. Dikine oynamak sanırım yasak.

Morutan golü atmasa Barış’ın yerine Mohamed’i alıp çift forvete geçerdi. Şimdi 60-65’e kadar değişiklik yapmayabilir

Bizdeki sıkıntı atak sürekliliği olmayışı. Kaybettiğimiz yerde topu kapamıyoruz ve gitti geldili bir oyun oluyor. Bu durum takımı oyundan düşürüyor ve yoruyor.

barış feci durumda ama morutan'ı kanada çekmek haricinde opsiyonumuz olmadığı için çıkarmayabilir

ya da babel girecek

Bu bay amatör kümede oynayacak oyuncu değil anholt aldığı topu geri vermekten başka bir işe yaramıyor kanatlar işlemiyor doğal olarak
keremde çalım atıp sonsuza gitmenin peşinde

Bu kanat oyuncuları ile kapalı takımları asla açamayız bize kesin kanat sart ömer bayrama razıyım anholt dan iyi oynar
yeterki kanat ve 6 numara gelsin zaten sahada 4 türk var 6 numaranın yeri hazır
birde kaan ayhanı çekin alın birde kanat oyuncusu ozaman takım birşeye benzer
Barış daha olgunlaşmadan 11 başlatan hoca suçlu.
Gayet iyi oyuncu Barış bu akşam için de kötü değil vasatti.
Van Ahlat mi armut mu ne ona ne desen az.
Bu maliyete göre ortaya koyduğu performans çok kötü.
300 bin Euro Luk sıradan bir bek de oynar bu kadar.

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kerem niye her topu Halile atmaya çalışıyor. Bu şekilde ikisi de daha kötü görünüyor

2.Yarı şansın yanımızda olması dileğiyle umarım daha iyi bir futbol görürüz

Geri
Üst Alt