⚽ SL 21/22 H:11 | Galatasaray 2-0 Gaziantep FK | MS | 31 Ekim

Gol hariç çok kötüyüz gol zaten ekstra geldi şimdi 2. Yarı geri çekiliriz kontra zaten yapamıyoruz Antepin son vuruşuna kaldık

Bu bay amatör kümede oynayacak oyuncu değil anholt aldığı topu geri vermekten başka bir işe yaramıyor kanatlar işlemiyor doğal olarak
keremde çalım atıp sonsuza gitmenin peşinde

Bu kanat oyuncuları ile kapalı takımları asla açamayız bize kesin kanat sart ömer bayrama razıyım anholt dan iyi oynar
yeterki kanat ve 6 numara gelsin zaten sahada 4 türk var 6 numaranın yeri hazır
birde kaan ayhanı çekin alın birde kanat oyuncusu ozaman takım birşeye benzer

Yedlin evet toparladı

Ama Pva rezalet ötesi

3'lü defansı bir kere düşünse çok farklı bir takım olacağız çok

Ama nerede öyle bir td bizde
Pva defansif olarak görevini yapıyor ama bu düzeyde bir adam nasıl öyle sacma paslar verir bende anlamıyorum.bizim tüm sorunumuz kanat ve orta sahada.orta saha ve hucumcu kanatlar kaliteli olsa Muhammet te diagne de gollerini atar.

Nelsson golde kalecinin önündeydi görüş açısını kapatıyordu sanki , kazanırsak tinerciler ağlar maçtan sonra

FDCuhe0X0AEYdgN
Günay'ın anasına küfür etti diye yorumladım.

Mi A2 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Şu kulübede kim oyuna girmez deseler babel ve feghouli derim ama forumda bile şunların ismini yazanlar var
Renktas iksinden de nefret eden biri olarak diyorum ki Babel Barış tan daha verimli. Bunu derken şu notu ekliyim zaten anlarsın. Kadro planlaması. Sezona bu kanatlarla girmek intihardı zaten...

rakip takim oyuncusu al da at dedi orada uzaklastirsaydi topu dogru bir yere suan ilk yari 0-0 bitmisti
Katılmıyorum adminim o hatayı biz yaptırdık. Baskı yiyince muslera ve stoperlerimizde rakibe ikramda bulunuyor takım iyi gözüktü rakip geride 5-2 gibi bir dizilimle oynuyor oyunu anca bu kadar.

Bana göre ilk yari iyiydi takim

Kerem ve halil’in daha etkili olmalari gerekiyor

Barış-Mustafa değişikliği şart.

Sonra Halil-Emre ve Ömer-Aanholt yapılabilir 60'dan sonra.

5 tane saçma sapan değişiklik yapmaya gerek yok.

Geri
Üst Alt