⚽ SL 21/22 H:11 | Galatasaray 2-0 Gaziantep FK | MS | 31 Ekim

evimizde oldugu icin taraftar sayesidne aliriz, deplasman olsaydi kesin puan kaybi var derdim

bu macta artik emre kilinc, ogulcan, morutan, cicaldau hep birlikte ilk 11 oynamali

mohamed diagne out

morutan degisikligi yapma bu defa nezaman buna kalkisdiysan kaybimiz oldu, yapma skoru bi sabitleyelim tam bu hafta o hafta rakipler kaybetmis, halille morutanla keremle rahat vururuz. hatta baris bile oynar. yeterki su babeli oyuna alma.

bizim oğulcan diye bir lisanslı futbolcumuz vardı nerelerde acaba şuan

morutan degisikligi yapma bu defa nezaman buna kalkisdiysan kaybimiz oldu, yapma skoru bi sabitleyelim tam bu hafta o hafta rakipler kaybetmis, halille morutanla keremle rahat vururuz. hatta baris bile oynar. yeterki su babeli oyuna alma.
Babeli oyuna almazsa rahat uyuyamaz

Morutan 2. yarinin sonunu gormeli yedekten girsin isterse

Babeli oyuna alma hoca. Spikerde yalcin cetin olmasin. Besiktas macinda cok belli etti rengini. Hele bir pozisyonda nerdeyse kirmizi nerde diyecekti galatasarayli oyuncuya. Halbuki posizyonda birsey yoktu. Karga necipin, texera nin faullerine agzini acmadi hiç.

muslera
yedlin nelsson marcao pva
taylan
xx berkan cicaldau xx
xx
ilk onbirin 8'i çakılı belli oluyor genelde. ileri üçlü her maç değişiyor ama. hoca özellikle santrafor konusunda bir karar vermeli artık.

ben hocanın yerinde olsam, kesinlikle halil ile birlikte net bir santraforun sahada olacağı bir düzen tercih ederdim. hatta özellikle iç saha maçlarında halil+diagne birinci tercihim olurdu.
Berkan-Cica-Morutan orta sahasında ısrar edip en azından hücumda bir şeyler yapmaya çalışalım derim. Taylan'ın hiç bir katkısını görmedim son maçlarda.

Altın tepsiyle sunulan puanları alırız umarım. Farklı bir galibiyete ihtiyacımız var. Takımın kendine güveni açısından.

Tek farklı galibiyet güzel olur.

Son düzenleme:

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Boey sakat
Muhammedin morali bozuk
İstanbul'da hava kötü
Dolar fırladı akaryakıt çok arttı
Hakem ,tff

Maç sonu olası bahaneler

Bunlar kapanacak. Halil de bir sekilde oynamali. Kerem, Halil, Morutan mutlaka oynamali.

Geri
Üst Alt