⚽ SL 21/22 H:12 | Karagümrük 1-1 Galatasaray | MS | 7 Kasım

Ben bıktım arkadaş bıktım artık bu tarz gol yemekten vallahi billahi bıktım midem bulanıyor artık yeter lan nasıl topçu ıldunuz lan siz o nasıl pas allahın yeteneksizi

Hocanın ne yaptığı, ne yapmak istediği ile alakalı hiç bir fikri yok. Rastgele oyuncu tercihleri, rastgele değişiklikler, rastgele bir oyun. Tekmeyi vurmak için daha fazla beklemeye gerek yok. Bu akşam en uygun zaman. Gönderemeyecekse başkan, gitsin başkası gelsin göndersin. Bize basiretsiz başkan da gerekmez.

Diagne'nin son dakikada kafasını yatırarak vurduğu rakip oyuncunun çizgiden çıkardığı topu Halil 100 kere denesin atamaz o noktaya.

Ömer en fazla bu kadar oynayabilirdi. İnşallah bu maçtan sonra kimse Ömer ve Anholtu kıyaslamaz.

Korner ×
Yan top ×
Organize atak ×
Yan pas geri pas hastalığı devam

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Böyle futbol anlayışının taaa içine sıçayım!

Abv!

Halil olsa atamadı boş kaleye yine sinir krizine girerdik. Penaltı olsa ne Diagne ne Mohamed atabiliyor. Ne garip takımız.

Tebrikler fatih hoca, iyi direndin,. Iki puani elimizden aldin. Takimi iyi sabotaj ettin. Babel i al da götur.. ...

Hoca bu kafayla devam ederse ilk 4 e bile giremeyiz kendimizi kandırmaya gerek yok ve bencede değişmicek

Bu adamdan bize fayda yok bu adamın derhal gitmesi yerine gerçekten aç ve işini yapmayı seven sistem adamı gelmesi gerekiyor.gitti şampiyonluk .şampiyonluk gitti,şampiyonluk hasretimiz 4 yıla çıktı.bu maç herşeyi bitirdi.8 kapanır 18 felan daha yok o durumlar asla olmazda.terim allahın belası adam gs nin bir yılını 12.haftada bitirdi yerlebir etti.bizim daha ligi izlememize gerek yok gitti şampiyonluk.

GALATASARAY iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hocanın şansına fb ,bjk de iyi değil. İstifa falan etmez yani. Üstelik yönetim kovar muhabbetine de katılmıyorum. Ancak istifa ederse gider bence.

Geri
Üst Alt