⚽ SL 21/22 H:12 | Karagümrük 1-1 Galatasaray | MS | 7 Kasım

Mostafa'nın golden ziyade Muslera'nın çıkardığı topta Pesic ile girdiği ikili mücadele müthişti. Forvet adam bizim yarı sahada rakip kovalıyor ve adamı bozuyor.

Yoksa daha rahat bir vuruş yapıp gölü atardı muhtemelen.
Heyecandan Mustafa oldugunu dahi sezemedim. Kral iş yapmis

Yazıp yazıp siliyorum. Neyse bişey demek istemiyorum. Bu sacma taktik teknik bir tarafa bırak takıma saldırın gol atın desen daha iyi sonuçlar alırdık. Kaleye sürekli geri dönmekten iki senedir en az 6-7 maç gol yiyip maçı verdik. Takım kağnı gibi oynuyor. Tempo yok bişey yok. Hızlı futbol 3 senedir bize uğramadı. Aptal aptal pas oyunları yüzünden şampiyonluklar gitti. Kadro mühendisligi bok gibi. Neyse yaa

Geriden pasla cıkacak zeka ve yeteneğe sahip adamların yoksa yaptırmayacaksın bunu anlayamayacak zekaya sahip teknik ekip varsa malesef üzülecek birsey kalmıyor... Yine rotasyon yine rezalet oyun, yine zamansız oyuncu değişiklikleri ve şansa 1 puan... En kötüsü bu işkence kaç yıl sürecek kimse bilmiyor

3 senedr oyuncu degısıklıklerı ile fatih hocaya soru soramayan basınında çapına tüküreyim

Lig maclarina Terim değilde şu forumdan herhangi biriyle ciksak en az arti 10 puanimiz olurdu, ulannn yapacagin tek şey doğru bir kadro sahaya sürmek biktik senin egondan, Babelinden, Ömer bayramindanda,ya adım kadar eminim Mohammed in atacagi 15 gole Babelin 2 golünü tercih eder, sirf bakin ben Babel'i bosuna oynatmiyorum demek için, burda hala Mohammed, Morutan, Diagne'ye salliyorlar adam kafa olarak bitirdi hepsini..Mohammed 2 tane top cikardi kalemizden golünüde attı ama haftaya yine Babel..

Mostafa'nın golden ziyade Muslera'nın çıkardığı topta Pesic ile girdiği ikili mücadele müthişti. Forvet adam bizim yarı sahada rakip kovalıyor ve adamı bozuyor.

Yoksa daha rahat bir vuruş yapıp gölü atardı muhtemelen.
Öz evlatlar varken MM ye sıra gelir mi, istifa falan etmez yönetim kendisi zaten. Yöneticiler bildiğin terimin kuklası.ancak ve ancak taraftar söve söve bağıra bağıra gönderir.

Ömer oynamazken acaba Ömer olsa daha mı iyi olur diyorum ama oynadığı maçı 90 dk izleyince uyuz ediyor insanı hiç mi orta çalışmaz insan yada duran top daha iyi kullanan yokmu takımda. Bu adam birde okadar asist yaptı demekki birde yetenek olsa neler yaparmış

hadi diyelim takım genç, zamanla düzelecek vs.

hangi zaman bu kardeş mesela? her maç bir tuğla koysaydık şu maça rakibi darmaduman etmiştik, e her şey aynı? zerre yükseliş yok.

ne zaman iyi oyun olacak? ne zaman bir yükseliş emaresi göreceğiz?

oynayan adamı da kesip babel denen herifi 11 başlatıyorsun o da ayrı mesele. daha arda gelecek, morutan forma yüzü göremez.

Ölü karagümrüke puanlari verdik, bu mac sana yazar hoca. Madem cikaracan emre kilinci cikar neden tutuyorsun macta. Illa bi hata yapip golü attiracak. Aklima da geldi. Son dakikalar oynayan kadro kendi sahaindan cikarmadi karagümrükü. Neden babel mantikli bi aciklama olamaz bunun.

Karagümrük’ün korkulacak bir yanı kalmamış ama hocamız bir 75 dakika ürkekliğini üzerinden atamadı maalesef

Bu sezon ligde ilk üçe girebileceğimizi düşünmüyorum yani Trabzon şampiyon olsun seneye yeni hocayla ve genç kadroyla yeniden başlayalım. Kadromuz sayıca ve isim olarak iyi dursa da oldukça bireysel yetenekten uzak. Bu kadroyla şampiyon olmak bana göre mümkün değil en az 3 tane A klas oyuncu lazım. Bakasetas,Nwakaeme ve Hamsik kalitesinin yarısında oyuncumuz yok maalesef.

elin oğlu 10 dakikada yaptığı hatalı değişiklik veya şartı neyse o durumdan bi şekilde geri dönüyor anında o değişimle golüde buluyor biz 85 dk oyunu 1gr değiştirecek değişiklik için yanıp kavruluyoruz. giren girdikten sonra 150 değişiklik yapılsa ne yazar.
inat madem ama kendi düşen de ağlamaz heralde sevgili hocam.

Geri
Üst Alt