⚽ SL 21/22 H:12 | Karagümrük 1-1 Galatasaray | MS | 7 Kasım

Ben bıktım arkadaş bıktım artık bu tarz gol yemekten vallahi billahi bıktım midem bulanıyor artık yeter lan nasıl topçu ıldunuz lan siz o nasıl pas allahın yeteneksizi

Emre kilincin ne suçu var ya elinizi vicdaniniza koyun Semih aslan GS kulubunde futbol oynuyorsun bok gibi oyununa rağmen 60 ta çıkacakken hocan biraz daha oyna oğlum diyor sonra 70 te golü yediriyorsun senin ne suçun var bunda ? Ne diyeceksin hocam ben bok gibiyim oyundan al mi diyeceksin ..Şunu göremeyen bir bunagin GS kulübünün başında olması başlı başına skandal ya Terim kadar kötü oyuncu değiştiren tff 1 .ligde bile yoktur..Güzelim kadroyu pic ediyor ligde..Bu kadro adam gibi hocanın elinde olsa şu an Ts nin oldugu konumda olurduk .
Adam son 3 senesi hiç olan Abdulkadir ömürden faydalanıyor terim hala takımım genç uyum süreci öğrenilecek şeyler vs zirvaliyor

Koltuga yapişti kaldi gitmiyorlar ülke ne çektiyse bu yaşlilardan çekti.

YAHU ARKADASLAR Bİ SANİYE OCAK AYINI BEKLEYİN SİNYOR BİRAZDAN AÇIKLAYACAK

elin oğlu 10 dakikada yaptığı hatalı değişiklik veya şartı neyse o durumdan bi şekilde geri dönüyor anında o değişimle golüde buluyor biz 85 dk oyunu 1gr değiştirecek değişiklik için yanıp kavruluyoruz. giren girdikten sonra 150 değişiklik yapılsa ne yazar.
inat madem ama kendi düşen de ağlamaz heralde sevgili hocam.
Allah'tan o maç başı sakatlıkları bizde olmadı yoksa İmparatorumuza yine kılıf çıkardı.

hocam gol yemeden oyuncu degistirmediginizi görüyoruz yıllardır ne diyeceksiniz diye birisi sorsa keşke

Hiçbir yansıması olmayacak bir golle kazandık 1 puanı, kötü oynamadık belki ama iyi de değildik. Öylesine oynanan kayıp bir maçtı, Allah’tan son dklerde Pesic’in atamayacağı tuttu.

Baska zaman 45 de oyuncu degistirirsin. Ama babel cikartmiyon neyi bekledin neyi........yazik mac bitiyor oyunculari sokuyor. 60 da degistirseydin maci alirdik en azindan

Ya hoca Allah seni de Ayaksız özürlü Ömer denen gerzeği de bildiği gibi yapsın ceza sahasında 9 tane Galatasarayı futbolcu varken rakibe orta atan başka bir bek var mıdır acaba? Ayağının ayarına sok..ğum bir tane isabetli duran top kullanmaz mi biri de çıkıp demiyor ki ağa sen niye kullaniyon diye?? Ft milli ara öncesi bu rotasyona ne gerek var Allah aşkına bi çektir git artık ya baydı senin bu anlayışın

Ocakta Elnenny,Gedson,Nwakame,Gomis geliyor biraz sabır lütfen

getirin transfer dönemini hocam şov yapacak

Berkan neden bu kadar beğeniliyor anlamıyorum. Hiç bir katkısı yok.

Fatih terim ligi salmış. Asla sallamiyor maçları. 0 hazırlık. Beklentiye girip kendinizi üzmeyin, zaten şampiyonluk imkansız ama bari güzel top oynasak ama o da yok.

Sezon sonlarina dogru sampiyonluk yarisinda 2 puani hediye ettigimiz bu mac akillara gelecek ihtiyacimiz oldugunda.

Artık Basin toplantisinda ne diyeceginide merak etmiyorum, ""Ocak ayini bekleyin,Avrupa yorgunuyuz,Hakem sadece 4 dakika uzatti..

Emre Kılınç’ın sağ kanatta oynadığı ve 2 gol attığı Trabzonspor maçı örneği varken oyuncu neden hala orta saha oynuyor ? Oyuncunun orta saha meziyetleri yok işte.

Geri
Üst Alt