⚽ SL 21/22 H:12 | Karagümrük 1-1 Galatasaray | MS | 7 Kasım

Mutlaka kazanmaliyiz kazanirsak 2. lige yukseliyoruz yaristan kopmadan devre arasina girmek cok onemli devre arasi 2 oyuncu takimi cok degistirebilir rakibimiz trabzon olursa kolay kolay gecebiliriz

Saat 4 nedir yav?

Yarın nişanlanıyorum 4’te ben. Koysanıza 7’ye. Ts maçı abimin düğüne denk geldi , Fener maçı nikaha. Her özel günümde tam saatinde maç oluyor mutlaka

Hayırlı olsun mutluluklar dilerim. Zaten takımın ligde uçan kaçan bir futbol oynadığı yok çok bir şey kaçıracağınızı sanmıyorum.

Saat 4 nedir yav?

Yarın nişanlanıyorum 4’te ben. Koysanıza 7’ye. Ts maçı abimin düğüne denk geldi , Fener maçı nikaha. Her özel günümde tam saatinde maç oluyor mutlaka
hayirli olsun renkdas. madem izleyemiyosun caktirmadan telefondanda takip etmeye çalışma. daha ilk günden Gs mi ben mi tartışmalari başlamasın

Gümrüğü Altay maçında izlemiştim tamamen hakem yardımıyla kazanmislardi oyun olarak bize benziyorlar milyonlarca pas yapıyorlar önde baskı yaparsak hataya musaitler

Saat 4 nedir yav?

Allah tamamina erdirsin

Nisanimda playoff icerdeki fb derbisi vardi radyodan dinlemistim ulan ne kacirmistik, ne heycanliydi be

Beklenilenin aksine rahat bir galibiyet bekliyorum. Oynamak isteyen takımlar bize daha uygun sanki.

Geri
Üst Alt