⚽ SL 21/22 H:13 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | MS | 21 Kasım

Marcao ve Irfan birbirine girip kirmizi kart görecek

fb'lilerin tek övünç kaynağı bizi yenmek. isterse takım küme düşecek olsun bu maçı kaybetmeyi isteyecek tek fb'li yoktur.

platonik aşıklar

Fb nin tek gol yollari duran toplar olur. Akici oyundan gol atmalari pek muhtemel degil. Aksine bizim akici oyundan gol atmamiz cok olasi. Yeter ki ayagimiza gelen firsatlari tepmeyelim. Cok fazla gol kaciriyoruz.

Bir dönem rakip kaleyi ablukaya alırdık arka arkaya dakikalarca gol kaçardı kalenin sağıdan solundan direklerden bir şekilde top girmezdi ama şimdiyse dakikalarca kaleciye pas yapıyoruz set oyunu adı altında yatay pas sistemi diyebiliriz.
Hoca oynattığı oyunun gerçekten set oyunu olduğunu zannediyor işte bizi bitirende o,set oyununu mevcut oyuncu grubu oynayamiyor ama.bununda farkında değil daha doğrusu yanlış giden hicbirseyin farkında değil
Hocayı kariyeri boyunca ilk defa bukadar aciz görüyorum saha içinde yada bilmiyorum belkide umursamıyordur
3 senedir gol yemeden oyuncu degistirmeyen hocanın ismi fatih terim olmasaydı dayak yiyerek gonderirdik

Fenerden kesin gol yeriz, Fener kendi atamasa bile Muslera ne yapar ne eder kesin bir tane içeri alır o yüzden bu maçtan puan çıkarabilmek için kesinlikle gol atmamız lazım. 0-0 biteceğini hiç düşünmüyorum bu maçın.

Kalede ismaili oynatmak mantıklı değil mi
Fenerden kesin gol yeriz, Fener kendi atamasa bile Muslera ne yapar ne eder kesin bir tane içeri alır o yüzden bu maçtan puan çıkarabilmek için kesinlikle gol atmamız lazım. 0-0 biteceğini hiç düşünmüyorum bu maçın.

Tam 0 0 lık maç aslında

İki takımda sıkıcı bir oyun oynar ve berabere biter. Hele bir de hakem olarak cücü atanırsa hiçbir şey beklememek gerek.

FB'nin eksiklikleri önemli. Altay-Gustavo-Valencia olmazsa ciddi şansımız olabilir ama bu Cicaldau'lu Morutan'lı kadro ile katiyyen rakibe üstünlük kuramayız o kesin.

Cogu golleri geri pas oynama sevdamizdan yiyoruz. Biraz dikine riskli bile olsa öne oynamayi düsünsek bu golleri yemeyiz. Ama hep top kontrolü derdindeyiz. Sanki birsey olacak top sende kalinca, hadi arada o kontrollü oyundan ara pasi filan ciksa ispanyollardaki gibi ok diyecegiz ama oda yok. Ancak rakiblere piyango vuruyor.

Cogu golleri geri pas oynama sevdamizdan yiyoruz. Biraz dikine riskli bile olsa öne oynamayi düsünsek bu golleri yemeyiz. Ama hep top kontrolü derdindeyiz. Sanki birsey olacak top sende kalinca, hadi arada o kontrollü oyundan ara pasi filan ciksa ispanyollardaki gibi ok diyecegiz ama oda yok. Ancak rakiblere piyango vuruyor.

Katılıyorum hocamm

Doğru kadro ile yenme şansımız var ve yenebiliriz

İki hoca da problemli durumda. Pereira topun ağzında mağlubiyet durumunda gönderirler. Her ne kadar Fatih Terim için durumlar farklı olsa da iki hoca da kaybetmek istemeyecektir. Bu nedenle beraberlik bekliyorum hatta golsüz beraberlik bile olabilir.

Geri
Üst Alt