⚽ SL 21/22 H:13 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | MS | 21 Kasım

Ya terim de terim terim de terim, önce bir takımın çatır çutur yenen hakkını savunun da sonra gelirsiniz terime.

Fener daha iyi falan degildi, pas yüzdesi yüksek oyuncularla top dolaştırıp durdular hepsi bu. Var mı kardeşim net gol pozisyonları 2 gelip 2 attiklarindan başka ?
Takım 50 tane net kaçırdı, demek ki işin doğrusunu yapan biziz. Yok işte a.... futbolunun adaleti yok !

Şöyle bir maç için önce takımın yenen hakkını savunalım, hakemi eleştirelim sagda solda sosyal medyada vs elimizden geldiğince de, terimi eleştiren yarin birgün yine eleştirsin arkadaş. Boyle taraftarlık olmaz, tarafsan eğer ilk önce bunu göster taraftarlığını göster. Yoksa zaten olumlu ya da olumsuz sezarın hakkını sezara vermeyi biliriz içimizde her türlü.

Ts de yarin yenilirse fener cok karli olacak. Gene pozisyon vermeden yenildik. Play offta Alex de mi boyle gol atmisti?

maç sonu bu rezaleti açıklanamayacağını anladığı an topukladı yine çaktı kırmızıyı

Bravo Burak elmas devam et sen hocanla 50 bin taraftarın elleri yakanızda

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Moderatör tarafında düzenlendi:
_____________|TR Transfer|
Transfer_TR Transfer_Marcao___Boey
__________________ Transfer
_________ Cicâldău
Transfer_______________________Kerem
____________Transfer
__________________ Transfer

Digane, MM, Babel, Feghouli vs..
OUT babam OUT

Ts de yarin yenilirse fener cok karli olacak. Gene pozisyon vermeden yenildik. Play offta Alex de mi boyle gol atmisti?

Fener haftaya yenilir. Herkes bizim gibi mal mi bu kadar kacirsin, elin anadolu forveti 2 atar gider. Biz ligden koptuk, onlar da haftaya kopar

Evet hoca hatalı değişiklikler geç oldu başka hataları da var ama hakemler geçen sezonun başından beri bizi katlediyor yönetim sus pus taraftar da hocaya sallamaktan hakemlere sallamıyor neymiş hakemi de yenecekmişsin öyle bir şey yok arkadaş hakem maçı bizden alıp fenere verdi işte bu kadar basit diagne itti deyip golü vermiyor onun daha şiddetlisi berkana yapılıyor penaltı verilmiyor geçen sezon biz doğranıp bjk itildi ona rağmen averajla kaybettik o bjknin itilmemiş halini görüyoruz bu sezon bize gösterilen kırmızıların daha ağırları rakiplere gösterilmiyor var sürekli aleyhimize çalışıyor sonra hakemi de yeneceksin yok öyle bi dünya

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Fb ve bjk gibi takımına sahip çıkan bir taraftar profilimiz yok maalesef.

Crespo dan gol yiyorsan bi zahmet eldivenlerini as muslera

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Tam tersi bir durumu düşünüyorum. Biz 5-6 maç üst üste kazanamıyor olsak ve en iyi oyuncularımız da sakat olsa. Bu şekilde Fener deplasmanına gitsek en az 3 yer dönerdik. Bir tek istisna kötü durumdayken Hagi’yle çıktığımız Fener deplasmanı mucize eseri 0-0 bitmişti o.

Neden son senelerde derbilerde bu kadar başarısız olmaya başladık hiç anlamıyorum. Beşiktaş deplasmanında yeni statlarında daha galibiyetimiz yok.

Tek suclunun yillardir Terim olduğunu göremeyenler var hala. Bu maglubiyeti Hakeme,Tff'ye bağlayanlar var anladim da statta kareografi yapildi diye maglup olduk diyenlere de ne demek lazim bilemedim. Korkmayin siz de simdi yuksek sesle bagirin artik kral ciplak diye.

tek bir şey diyeceğim , epeyde suskunum

yahu HAKEM dediğin adam ağır çekimde görünüyor . BAKMIYOR pozisyona tam kafa çevirirken dingil diagnenin elini hissedince bırakıyor kendini.

Ağır çekimde izleyince indirmiş gibi duruyor halbuki alakası bile yok.

ama sırf fatura bu değil beyler. şu feneri full stad bulmuşsun tokatlayamıyorsun. Boş kaleye atamıyorsun - karşı karşıya atamıyorsun. NET FOVERTSİZ maça başlıyorsun. Hiç mi milli takım maçlarını izlemedi Terim ?? Halil'in önde sabit iri santrafor olunca nasıl rahat oynadığını görmedi mi ? "Feguli'yi kazanacağız" konsepti demek artık full maç fegu izlicez demektir.

Morutan MUTHİS değildi - hatta belki 1 kere çalımla adam eksiltti ama , tek top 1 pas assisti var.

Yani genciz menciz eyvallahta oyun tutamıyoruz 3. 4. haftadan beri - değişen şey yok. Selçuk eller cepte FT'nin el kol sallamasını izler. Necati anca ee vakit geçti vs kafaları.... 5 para etmez teknik kadronun TEKNİK kısmı bana sorarsanız.

Trabzon bu işi götürür (eğer biz fenerin bugün ateşini yakmamışsak - resmen Mesut'u taraftar tetikledi, sinir bozmaya klasik fener karakteri eklendi vs. vs.)

Bu maçın yanetkisi olursa Marsilya maçında - ufaktan isyan başlar.

Diyeceklerim bu kadar.

He..Buz kovası yok muydu bugün ?

Geri
Üst Alt