- 26 Eylül 2012
- 122.150
- 72.793
- 5.068
Kim diyor ya 3 iyi forvet var diye.Takımda 3 iyi forvet var diyoruz ama bitiricilik konusunda bir güven yalçın etmiyorlar maalesef..
Üçünü toplasan bir tane komple forvet zarzor çıkar ortaya.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kim diyor ya 3 iyi forvet var diye.Takımda 3 iyi forvet var diyoruz ama bitiricilik konusunda bir güven yalçın etmiyorlar maalesef..
Çünkü herif gidip kalecinin üstüne kız gibi şut atıyo sonra berke kral oldu diyoruz ersin diyoruzŞu bal bizi niye bulmuyor anlamıyorum. Kaleci Ersin ve Kaleci Berke’yi futbola kazandırdık. Umut Nayır adam hukuk fakültesinde öğrenci Beşiktaş’a yedek forvet olarak oyuna girip adamlara maç kazandırıyor.
Biz İsmail çipeyle maça çıksak üç gol yer otururuz.
Mayis odaklı kulüp olmaktan uzağız 2 senedirNeyse bugünü küfürsüz atlattım, sinirimde geçti.
Takmayın yav bu kadar 100 maç oynansa 1'i böyle biterdi yapacak bir şey yok artık.
Uzun zamandır umut vermiyor futbolumuz, bugün kötü oyuna rağmen kazansak yine laylaylom takılacaktık, öteleyecektik sorunları uzun vadede hayırlı bir mağlubiyet olmuş bile olabilir, belki birilerinin aklı başına gelir.
Biz kendimize çeki düzen verirsek bu mağlubiyetin acısını misliyle çıkarırız, kötü futbol sebebiyle eyvallah içiniz daralsın ama bu mağlubiyet yüzünden enseyi karartmayın biz mayıs odaklı bir kulübüz bunlar gibi tek maçlık galibiyetle kendini avutan bir kulüp değiliz, bu kadar takılmayın yani.
Marsilya maçında umut veren futbol her şeyi unutturur bakın galibiyet demiyorum.
Mayis odaklı kulüp olmaktan uzağız 2 senedir
Derbiyi kimsenin seyine takacagini sanmiyorum 2 gün sonra geçer
Takım anadolu maçlarını üst üste kazanacak umudu veriyo mu esas nokta burasi
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tamam olm verme negatifi işte pozitif kapat günü gitsin.Mayis odaklı kulüp olmaktan uzağız 2 senedir
Derbiyi kimsenin seyine takacagini sanmiyorum 2 gün sonra geçer
Takım anadolu maçlarını üst üste kazanacak umudu veriyo mu esas nokta burasi
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Marsilya'ya koymaya az kaldıTamam olm verme negatifi işte pozitif kapat günü gitsin.![]()
Umudun adı GALATASARAYBu takım Aralık ayında lige havlu atar
Bence ne Terim varken ne de Terim yokken öyle koreografiler yapılmamalı. Çok gereksiz iddialı, gereksiz stres.Malûm tayfanın Terim'le güvenip Squid Game temalı hazırladığı kareografinin de bir taraflarında patlamaları cabası oldu.Heriflere 50 yıllık malzeme verdik.Alay konusu olduk.Ulan Terim'e güvenilip kareografi mi hazırlanır?Vay ben sizin!
Malûm tayfanın Terim'le güvenip Squid Game temalı hazırladığı kareografinin de bir taraflarında patlamaları cabası oldu.Heriflere 50 yıllık malzeme verdik.Alay konusu olduk.Ulan Terim'e güvenilip kareografi mi hazırlanır?Vay ben sizin!
Bundan böyle kareografiler maç sonu yapılmalıMalûm tayfanın Terim'le güvenip Squid Game temalı hazırladığı kareografinin de bir taraflarında patlamaları cabası oldu.Heriflere 50 yıllık malzeme verdik.Alay konusu olduk.Ulan Terim'e güvenilip kareografi mi hazırlanır?Vay ben sizin!
bütün bu durumlar ışığında terimin yine kaybedeceğini hesap etmeliydik. boş yere ümitlendikValencia,Altay,Gustavo üçlüsü yokken ve rakip 10 kişiyken yenildik.Yav ben sizin gibi takımın da teknik ekibin de!!!