⚽ SL 21/22 H:13 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | MS | 21 Kasım

Şu bal bizi niye bulmuyor anlamıyorum. Kaleci Ersin ve Kaleci Berke’yi futbola kazandırdık. Umut Nayır adam hukuk fakültesinde öğrenci Beşiktaş’a yedek forvet olarak oyuna girip adamlara maç kazandırıyor.

Biz İsmail çipeyle maça çıksak üç gol yer otururuz.
Çünkü herif gidip kalecinin üstüne kız gibi şut atıyo sonra berke kral oldu diyoruz ersin diyoruz
Ertesi mac trabzon gidiyo ersini patlatıyo
Eminim berke de sicacak 1-2 maç sonra
Çünkü senin oyuncun 100 küsür maçtır kornerden gol atamıyo
Çünkü senin oyuncun idmanda pas gevelemekten başka bi halt etmiyo

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Neyse bugünü küfürsüz atlattım, sinirimde geçti.

Takmayın yav bu kadar 100 maç oynansa 1'i böyle biterdi yapacak bir şey yok artık.

Uzun zamandır umut vermiyor futbolumuz, bugün kötü oyuna rağmen kazansak yine laylaylom takılacaktık, öteleyecektik sorunları uzun vadede hayırlı bir mağlubiyet olmuş bile olabilir, belki birilerinin aklı başına gelir. Muslera'nın yerine kaleci ihtiyacımızı falan görmüş olduk mesela bunlar uzun vadede önemli şeyler.

Biz kendimize çeki düzen verirsek bu mağlubiyetin acısını misliyle çıkarırız, kötü futbol sebebiyle eyvallah içiniz daralsın ama bu mağlubiyet yüzünden enseyi karartmayın biz mayıs odaklı bir kulübüz bunlar gibi tek maçlık galibiyetle kendini avutan bir kulüp değiliz, bu kadar takılmayın yani.

Marsilya maçında umut veren futbol her şeyi unutturur bakın galibiyet demiyorum.

öne geçip puan kaybettiğimiz 3. derbi olmuş oldu.

bakalım ligin 2. yarısı nasıl olacak

Neyse bugünü küfürsüz atlattım, sinirimde geçti.

Takmayın yav bu kadar 100 maç oynansa 1'i böyle biterdi yapacak bir şey yok artık.

Uzun zamandır umut vermiyor futbolumuz, bugün kötü oyuna rağmen kazansak yine laylaylom takılacaktık, öteleyecektik sorunları uzun vadede hayırlı bir mağlubiyet olmuş bile olabilir, belki birilerinin aklı başına gelir.

Biz kendimize çeki düzen verirsek bu mağlubiyetin acısını misliyle çıkarırız, kötü futbol sebebiyle eyvallah içiniz daralsın ama bu mağlubiyet yüzünden enseyi karartmayın biz mayıs odaklı bir kulübüz bunlar gibi tek maçlık galibiyetle kendini avutan bir kulüp değiliz, bu kadar takılmayın yani.

Marsilya maçında umut veren futbol her şeyi unutturur bakın galibiyet demiyorum.
Mayis odaklı kulüp olmaktan uzağız 2 senedir
Derbiyi kimsenin seyine takacagini sanmiyorum 2 gün sonra geçer
Takım anadolu maçlarını üst üste kazanacak umudu veriyo mu esas nokta burasi

Bu takım Aralık ayında lige havlu atar

Tamam olm verme negatifi işte pozitif kapat günü gitsin. :D

İç sahadaki Fener maçlarında anlamsız bir gergin ortam oluyor. Golü atıyoruz her şey güzel olmaması gerekir ama ters toptan bir gol yemişiz hemen ortam geriliyor sakince oynasak belki gidip 2'yi atacağız devre bile olmadan ama hemen abuk subuk telaşlı bir futbol başlıyor. 2. yarı için zaten diyecek bir şey yok 5-6 pozisyona girmişsin hatta golü de atmışsın ama iptal olmuş sonrasında aynı pozisyon senin lehine oluyor penaltı olması lazım ama verilmiyor. Sonrasında 2012 Süper Finalde Stoch'un attığı gole benzer bir golü Crespo'dan yiyoruz resmen kader ağlarını ördü bu maçta yapacak bir şey yok. Sadece bu maç özelinde değil ama ligin genelinde Fatih hocayı çok başarısız buluyorum ve devre arasına kadar takımı zirveye yaklaştırması lazım, Şöyle bir ligde 13 maçta 18 puan kaybı kesinlikle facia. Devreye kadar kalan maçlarda tek bir puan kaybı kredisi bile kalmadı ve bu ligde şu kadronun şampiyonluktan kopması çok büyük başarısızlık olur. Hadi genç takım falan diyip şampiyonluğu 3-5 puanla kaybetmek bir nebze kabul edilebilir ama 13. haftadan ligden kopmak olmaz. Avrupa'daki başarının ligdeki sonuçlardan sonra kıymeti kalmıyor.

Son düzenleme:
Malûm tayfanın Terim'le güvenip Squid Game temalı hazırladığı kareografinin de bir taraflarında patlamaları cabası oldu.Heriflere 50 yıllık malzeme verdik.Alay konusu olduk.Ulan Terim'e güvenilip kareografi mi hazırlanır?Vay ben sizin!
Bence ne Terim varken ne de Terim yokken öyle koreografiler yapılmamalı. Çok gereksiz iddialı, gereksiz stres.

İyi oynadığımız sayısız gol kaçırdığımız maçı yıkıcı şekilde kaybettik.

Eleştirilecek tek şey kaçırıdığımız goller olur bunun dışında mücadele ve iyi oyun vardı.

Derbide daha fazla pozisyon bulamazdık.

Ya da pardon Cicaldau casperi eleştirilebilir başka kimseye dokunmayın.

Malûm tayfanın Terim'le güvenip Squid Game temalı hazırladığı kareografinin de bir taraflarında patlamaları cabası oldu.Heriflere 50 yıllık malzeme verdik.Alay konusu olduk.Ulan Terim'e güvenilip kareografi mi hazırlanır?Vay ben sizin!

Sanki feneri her sene iç sahada yeniyormuşuz gibi. Adamları en son 7 sene önce yenmişiz iç sahada, neye güvenip böyle bir şeye kalkıştılar hayret ettim. Al sana elendi.

Bundan böyle kareografiler maç sonu yapılmalı
Eğer marizlenirsek anında rafa kalkmalı
Kareografiler sadece kendi takımına destek içeren şeylerden olmalı
Bir daha bu stadda kareografi yapılırsa o maçı izlemiyorum !!

bir fenerlinin yorumu
'kanser ile savaşan babam galibiyet sonrası 1 ay aradan sonra gúlúmseyerek uyudu sózlúk. teşekkúr ederim feñerbahçe (l) senide seviyorum galatasaray.'

adamların ali koç ile yüzü gülmedi varsın sevinsinler hakikaten

Geri
Üst Alt