⚽ SL 21/22 H:14 | Malatyaspor 0-0 Galatasaray | MS | 28 Kasım

Diagnenin pozisyonu faul degil cezasahasinda ayni hareketi adama yapsalar penalti calmaz.Bu Varda kalanlarin Allah belasini versin Bi kerede cagirin su Lanet olasi hakemleri ulan .Cagir vermezse senden ciksin.Emre K.penaltisinida yediler 1 degil 2 degil.Sergen kufur eder 1 mac bizim hocaya 5 mac .Allah sizi bildigi gibi yapsin.

İyi tarafından bakalım; bazı aşırı iyimser arkadaşlar 3-5 hafta daha ''Ondan şu çıkar, şundan bu vs'' diye hayaller kurup kendilerini kandırmaya devam etmeyecekler ve gerçeklerle çoktan yüzleşmiş diğerlerinin kafasını ütülemeyecekler...

Gerçi birkaç gün sonra ''14 de kapanır, 34 de'' diye ortaya çıkanlar olacaktır ama kaale alan fazla kişi çıkmaz artık...

Kontratak futbolunu iyi oynadığımızı bildiğimiz halde oynamıyoruz. Cümbür cemaat kapalı savunmalarla boğuşarak bir maç daha gitti. Marsilya maçında mecburen savunma oynadığımız için bol kontratak bulduk. Golleri attık. Ayıp mıdır savunma yapmak? Neden öyle oynamıyoruz? FB maçında iki tane kontratak golü yedik. Maçı verdik ama hoca akıllanmıyor. İllaki bam bam bam. Orada 3 puan var diye gösteriyoruz, hoca gidip almıyor. Yazıklar olsun. Ligi şimdiden bitirdi.

İtiraf ediyorum arkadaşlar artık bu yıl şampiyon falan olamayız. Fener olmasın Trabzon olsun bari diye maçları takip etmeye başlıyorum benden günah gitti

Genç takımda neyin rotasyonu? Bunun için fegi çekmesi lazımdı. Muslera'nın sağlam bir yedeği yok diye hadi saymıyorum. Babel ikinci yarı girdi geçen maç onla başlamasına da hadi neyse. Ama uzun süre oynamayan Emre ne alaka? Barış Alper ?

Bunu yapman için lider ile aranda hadi kafadan iki maçlık fark olması lazımdı. Sen dağ olmuş farka, ki maç öncesi de TS galip gelmiş, ona rağmen şöyle kadroyu çıkarıyorsan, yedeklerde de çok isteyerek Becaliyle papaz olarak aldırdığın Morutan, basın toplantısında alacağını söylediğin takımın en skorerli forveti MO'yu da oynatmıyorsan kardeşim, bizim açık diyeyim başka düşmana ihtiyacımız yok.

AL grup liderliği sayesinde şansı yaver gidiyor. Başkası olsa o bile kurtarmazdı. Örnek, Juve'yi saf dışı eden, ligi de üçüncü bitiren Mancini...

Sene sonu gitmesi gerek artık. Yanına adam gibi yardımcı istememesinin de sonucu bu. Yokluğu da varlığı da aynı etkisizlikte. O zaman ne gerek... Bırak git. Önümüzü aç.

Adamlar 11 kişi defans yapıyor. 1 oyuncunun başına 3 kişi geliyor. Hâlâ işbilmez adamın taktiği ileri geri pas. Cicaldau girdi 3 pozisyon yaptı. Böyle mahalle takımlarına sağlı sollu orta kesersin, arada dikine adam sokarsın. Zaten herifler yerleşik savunma yapıyor. Hangi akla hizmet bu taktik. Koca City becermek için bu oyunu 1 milyar $ lık takım kurmuş. Sen daha pasın ne olduğunu unutmuşsun pas yaptırıyorsun taylana yedline. Ulan adamlar pasla çıkmak istemiyor. Şimdiye kadar attığın 10 golün 9u hızlı hücumla. Ortadan kaleye kaleden savunmaya savunmadan beke bekten geriye. 87 liyim. Uefa kupası babamın kucağında ağlayarak o maçları izledim. Bizler için efsaneydin ama milli takıma bizi sattın o gün acabamı dedim. Fakat 4 yıldır yaptığın şu rezalet işlerden resmen içine ettin Galatasaray günlerinin. Seni yalayacak, savunacak, haşa Allah olarak gören çok müridin var ama gideceksin. Böyle devam ederse kuyruğuna teneke bağlayarak gönderecekler seni. O gün bu taraftarlar arasında ki belkide en mutlu insan ben olacağım. Böyle devam et. Elmas ta kuklan zaten. Senin gidişini en az kalmandan daha çok isteyen ve bekleyen taraftarlar var. O gün gelince senden sonra kim gelirse gelsin bizim gibilerde kredisi sonsuz olacak. 1 damla hakkım varsa. O maaşında 1 kuruş katkım varsa sana hakkımı helal etmiyorum terim...

şunu söylemek lazım avrupa'da başarı olmasa şu sonuçların ardından istifa gelirdi
ne yapıp edip lazio maçını kazanacaklar son 16'ya kalacaklar başka yolu yok

İyi tarafından bakalım; bazı aşırı iyimser arkadaşlar 3-5 hafta daha ''Ondan şu çıkar, şundan bu vs'' diye hayaller kurup kendilerini kandırmaya devam etmeyecekler ve gerçeklerle çoktan yüzleşmiş diğerlerinin kafasını ütülemeyecekler...

Gerçi birkaç gün sonra ''14 de kapanır, 34 de'' diye ortaya çıkanlar olacaktır ama kaale alan fazla kişi çıkmaz artık...
6da 6 yapıyorduk maç öncesinde artık hedefimiz 5de5. 3 maç üst üste 3 puan alamayan hoca. Hatta son 3maçta 2 puan alabildi sadece.

Oyun kurucumuz yok bu kadronun temel problemi 3. bölgede istikrarlı girip çıkararak takımı sürekli pozisyona sokacak ve şutla maç bitirecek yetenekte oyuncusunun olmaması.

Gedson da gerekli ama oyun kurucu şart.

Neden defans arkasi top denemedik cunku ne berkan ne taylanin atabilecek kapasiteleri yok. Bir tane muslera atti bir tane nelson atti ikiside net pozisyon oldu. Diagne efendide stoper arasinda cakili civi gibi bekledi durdu. Ondan sonra cikip avrupa macinda artistlik yapsin anca

en ufak bir temasta her pozisyonda kendini yere atan,
10 kişi ile 90 dakika kapanan,
temas dahi olmayan pozisyonlarda çığlık çığlığa kendini yerlere atan ve dakikalarca yerden kalkmayan,
galip gelmeyi aklına bile getirmeyi bırak 20li dakikalarda zaman geöirmeye çalışan,

iğrenç takımlarla dolu bir lig. kazanmasak da olur. en fazla şampiyon olan, en başarılı takım açık ara biziz. kadromuz da en potansiyelli ve genç kadro.

avrupa'da da mis gibi oynuyoruz. karşında adam gibi takımlar ve adam gibi hakemler olunca böyle oluyor.
Gercek bir Galatasarayli daha buldum.

koca bir ilkyarıyı çöpe attık, bu tarz kapanan takımlara karşı Halil’i değil Muhammed’i almaydı hoca en büyük hatası bu. Birde biz ne zaman duran toptan gol atacaz acaba merak ediyorum. Biraz duran top çalışın antrenmanda gözünüzü seveyim yetmedi mi artık

Halen bu takıma destek verilmeli mesele genleşme operasyonuna destek verilmeli mi yoksa tek senelik basari mi buna taraftar kadar verecek

Kapanan takıma karşı da penaltı kovalaycaksın bunu da en iyi yapacağın adam moruthan ile kerem.
Moruthan şu maçta ne yaptı şeklinde saçma savunmaları girişmemek lazım.
Her maç birbirinden farklıdır bi bakmışsın herif uzaktan yazmış, bilemedin rakibin defans semih ile bonus lan arkaya kaçırdığın her oyuncu tehlikedir.

Neyse bu seneden beklentim yok yapılanma yılı olduğunu temmuzdan beri diyorum yalandan heyecan yapıp geleceği bok etmemek lazım.
Ha ne diye hocayı eleştiriyorum derseniz takım 5 aydır duran top çalışıyor güya her duran topu orta açmak zorunda değilsin bak Malatya bile bi frikik kullandı bu kafayla biz 10 sene kullanamayız.

Rotasyona gitmeyip , ilk yarı aynı 11 başlasak alabilirdik maçı.

Sonrasında 1 hafta dinlenirdi takım.
olurmu canim. 22 mi 23 mü yaşındaki kerem yoruldu oynar mi hic? cicaldo yoruldu tabi napsin adam. değiştir takımın yarısını sonra koy adini rotasyon. rotasyon kelimesinden nefret ettim

Rakip 11 kişi defans yapıyor bulduğunu atacaksın. Bıktım bu ayaksız diagneden de halilden de keza momodan da. 3ünü topla bir gomis etmiyor.
+Yedlin ve aanholt artık 11 yüzü görmemeli.
+ rotasyon yüzünden çöpe gitmiş bir ilk yarı. Yahu avrupa maçı yok birşey yok, gördük cica'yı maci aliyordu az daha, yorgun adam böyle mi oynar yahu. Alın skoru ardından napiyorsaniz yapin, 3 gün oynansa maç zaten gol mol atamaz malatya. Yazık şu puanlara.
Hadi yapıyorsunuz rotasyon da kupa macina da çıkmıyorsunuz, ilerinin tamamını değiştirmek nedir arkadaş, 2 dursun 2 değiştirin bari. yazık cidden.

Geri
Üst Alt