"Yeni bir takımız",diyosunuzda
Bizim adımızın gs,oynadığımız liginde züper lig olduğunun farkındasınız değilmi,melolu selçuklu takımda yeni takımdı gomisli fernandolu takımda,yaş maş demeyin 12 yaşında çocuklarla oynamıyoruz 20–25 yaşındaki adamlar hepsi kaldıki 5er m da bonservis vermişiz ahmet çalığa,jimmye,emrah başsana,mert hakana,welintona,ismail köybaşına,emre çolağa,fatih aksoya,selim aya,semih kayaya karşıda bir zahmet gençler ama ya olmasın
Kıçı kırık züper lig için ne süreci,ne yenisi,ne alışması,ne zamanı yahu dalgamı geçiyosunuz,3 senedir takımın başında yiğit karagöz olsa 1 sezon denk getirip şampiyon olurdu,lan hüseyin cimşir şampiyon oluyodu az daha,ertuğrul sağlam şampiyon oldu yaw,aykut kocaman,hamzaoğlu şampiyon oldu,ismail kartal bile şampiyon oluyodu millet hala yeni takımız zaman lazım diyor,diyende inanmıyo dediğine ya
Zaten bu sözün yalan olduğuda ortada,uefada takım lider,oraya gelince takım birbirine gayet alışık ama ne hşkmetse kayseriye malatyaya alışık değil,bak sen şu işe
Alışmak gerekir ama avrupa için gerekir,derwallin ektiği tohumlar kalliyle biçildi terimle meyve verdi,böyle olması gerekirken tam tersi oldu
Sözün yalan olduğunun ispatının ispatınıda yapalım
Alışması gerekiyorya oyuncuların birbirine,5 senedir bırak ilk 11i 25–30 kişilik geniş kadro bile her sene %60–70 değişmiş,alışacaklar ama her sezon farklı takım
Bak sen yine şu işe
Arkadaşlar sizin bu kadar sabrınız varsa bana gösterin,senelik teknik ekibimle 5 m euro parayı bana verin 3 sene takımı rezil edeyim,sizde burda beni destekleyin
Söz hepinize enayi maaşı bağlıyıcam böyleleri bulunmaz çünkü helal olsun