⚽ SL 21/22 H:14 | Malatyaspor 0-0 Galatasaray | MS | 28 Kasım

Net forvet ihtiyacı elzem. Bulduğunu atamazsan çıkamıyorsun böyle iğrenç deplasmanlardan.
Diagne ve mohammed var. Mohammede kafayı taktı hoca oynatmıyor diagneyi de besleyen adamları oynatmıyor. Babel tek başına oynuyor. Bizim kreatif forvetleri besleyecek adama ihtiyacımız var. He bunlar olmuyorsa o zaman al forvet lafım yok ama elindekini oynatamiyorsun ona yanıyorum

Net forvet ihtiyacı elzem. Bulduğunu atamazsan çıkamıyorsun böyle iğrenç deplasmanlardan.

Emin ol renktaş gol vuruşları antrenmanda her gün hoca tutsun hücumcu kim varsa ,sadece golcüler değil.antrenman sonrası 1 saat çalıştırsın bakayım ,gör bak ne oluyor.

Drogba her antrenman sonrası 1 saat felan şut çalışıyormuş.böyle oluyorsun golcü ve goller atıyorsun öyle 15 dkklık şut ortayla bi boğ olmuyor.her maç başlığında nerdeyse yazıyorum antrenmanda çalışılmıyor.hiç bişey düzgün ciddi bilinçli çalışılmıyor.

GALATASARAY iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Marsilya açık oynar.Boş alan verir.Boş alanda bende oynarım.Yok marsilya şöyle takım yok marsilya böyle takım. İsmini yiyim onun..Been oynanan oyuna bakarım. Ve marsilya denen takım leşoğlu leş takım.
Önemli olan dar alanda sıkı savunma yapan takımlara karşı iyi oynamak.

Dünyanın hiçbir takımında heleki bizim gibi kardosu sınırlı Galatasaray seviyesinde oyuncunun az olduğu takımda en iyi oyuncu rotasyona girmez.Heleki işler kötü gidiyorsa.Ama bizim başımızdaki iş bilmezler kerem gibi adamı rotasyon ayağına kesiyor.Bıkdım ulan bıkdım şu yapılan basit hatalardan tercihlerden.Cicaldauyu pek beğenmem.Ama şu takımda varsa oynar arkadaş.Rotasyona falan girmez.sol beki oynatma,morutanı oynatma,hangi forveti oynatırsan oynat ama kerem ve cicaldou rotasyona girmez.Rotasyona sokulacak adam var sokulmayacak adam var.Sanki takım iyi top oynuyormuş gibi birde çok kritik deplasman maşında yapıyorsun bunu.

Şu takımdan üç,dört adamı çıkart gerisi sıradan.Çöplüğe çevirdiniz takımı çöplüğe.

Başımızdaki başkan ve iş bilmez teknik adamın yapacağı iş belli.Devre arasında sırf genç diye yıllığı az olsun ,ucuz olsun yetersiz adamları doldurup gençleştirme yalanını sıkacaklar.Taraftarda sırf genç oyuncular alındı diye takla atıp yetersiz adamları daha gelişecek diye savunacaklar.Nsıl bir akıl tutulmasıdır arkadaş.

Ömrü hayatımda Galatasarayın bir maçını kaçırmayıp seyreden ben artık maçları izleyesim gelmiyor.fener maçının ikinci yarısını ve bu maçı seyretmedim.Şu hayatta bir Galatasaray sevgimiz var onun maçıyla biraz olsun heyecan yaşıyoruz onuda aldılar.

Son olarak ulan namussuz hakemler bir maçda hakkımıı yemeyin ulan.Sizin Allah bin türlü belanızı versin.

Geçen sezon 14.maçımızdan sonra yani 15.hafta da ligde 29 puanla liderdik. Şuan aynı maç sayısında puan 22 ve zirveden 14 puan uzaklaştık.

Marsilya açık oynar.Boş alan verir.Boş alanda bende oynarım.Yok marsilya şöyle takım yok marsilya böyle takım. İsmini yiyim onun..Been oynanan oyuna bakarım. Ve marsilya denen takım leşoğlu leş takım.
Önemli olan dar alanda sıkı savunma yapan takımlara karşı iyi oynamak.

Dünyanın hiçbir takımında heleki bizim gibi kardosu sınırlı Galatasaray seviyesinde oyuncunun az olduğu takımda en iyi oyuncu rotasyona girmez.Heleki işler kötü gidiyorsa.Ama bizim başımızdaki iş bilmezler kerem gibi adamı rotasyon ayağına kesiyor.Bıkdım ulan bıkdım şu yapılan basit hatalardan tercihlerden.Cicaldauyu pek beğenmem.Ama şu takımda varsa oynar arkadaş.Rotasyona falan girmez.sol beki oynatma,morutanı oynatma,hangi forveti oynatırsan oynat ama kerem ve cicaldou rotasyona girmez.Rotasyona sokulacak adam var sokulmayacak adam var.Sanki takım iyi top oynuyormuş gibi birde çok kritik deplasman maşında yapıyorsun bunu.

Şu takımdan üç,dört adamı çıkart gerisi sıradan.Çöplüğe çevirdiniz takımı çöplüğe.

Başımızdaki başkan ve iş bilmez teknik adamın yapacağı iş belli.Devre arasında sırf genç diye yıllığı az olsun ,ucuz olsun yetersiz adamları doldurup gençleştirme yalanını sıkacaklar.Taraftarda sırf genç oyuncular alındı diye takla atıp yetersiz adamları daha gelişecek diye savunacaklar.Nsıl bir akıl tutulmasıdır arkadaş.

Ömrü hayatımda Galatasarayın bir maçını kaçırmayıp seyreden ben artık maçları izleyesim gelmiyor.fener maçının ikinci yarısını ve bu maçı seyretmedim.Şu hayatta bir Galatasaray sevgimiz var onun maçıyla biraz olsun heyecan yaşıyoruz onuda aldılar.

Son olarak ulan namussuz hakemler bir maçda hakkımıı yemeyin ulan.Sizin Allah bin türlü belanızı versin.

Aylardır söylüyoruz aynı şeyleri ama dinleyen yok. Yetmezmiş gibi bu oyuncuların piyasası var diye savunanlar çıkıyor karşımıza bir de. Ne günlere kaldık!

Burada aslında fark yarattı cümlesinden anladığımız şey önemli . 3 gol 2 asisti var. Ayrıca şut özelliği , çalım özelliği vs var. Bununla birlikte topla dripling yapabiliyor . Yani son değişiklikte ömer yerine tercih edilecek bir çok özelliği var. Ben ordayım . Yoksa her maç 11 oynayacak diye bir düşüncem yok zaten geniş bir kadromuz var . Ama bu maç özelinde konuşuyorum . Bu adamın özelliklerini daha izleyemediysek bunun en temel sebebi adamı oynatmamamız . Adama o fırsatı vermiyoruz ki .
Katılmıyorum renkdaşım. Fark yarattığı anların olduğu 1-2 m var. Bu doğru. Ama genel ifade doğru değil. Hatta beklentilerin altında performans veriyor son maçlarda.

Rotasyon yapilsin eyvallahda,morutanla ve halille basla bari ilkyarida kanatlarda.kimse bisey demezdi.evet hakemle calinan bir 2 puanimiz daha oldu.ama artik hakemlerin değişmeyeceğini bilerek,ona gore sahada olmak lazim.

Bu morutan mevzusu terimcileri zor durumda birakir yarin,birgun.hadi fb macini kaldiramadi ama bazi maclarda ciddi anlamda defansif olarak kullanildi.ve Gs'da 50 dk ortalama ile sans bulmuş su ana kadar.bu buyuk rezillik.savunulacak bisey yok.Morutan hepimizi got edecek zaten,kacari yok bunun.bosuna cene yormayin

Nelson,Berkan,Cica,Morutan,Boey,Pva,Halil
tempo yapan oyuncularin cogu gelmemisti.Onlar geldikten sonra Avrupada iyi oynamaya baslamistik fizik olarak geride kalmiyorduk.Psvden 5 yiyen kadro bitiklerin olusturdu bir kadroydu.Psv macindaki kadro ile Lazio ya ve Marsilyayi yenebileceginimi saniyorsun?Bu takim cok sık mac oynuyor ama tempo sorunu oldugunu sanmiyorum.Sadece lige daha alişamadilar.Genc ve yeni takimiz sabredilmeyecek bi takimda yok zaten.suan lig lideri Tsyi koy Lokoya bile dis geciremez.Kaybettigimiz derbiler ve puanlar hep genc ve yeni takim olmamizdan kaynaklaniyor.Ligin 2.yarisi 6 numara yada Gedsom hamlesiyle daha iyi olacagiz.

Cica oyuna girdi ve Marsilya macinda gibi daha ofansif bir rolde oynadi, girer girmez de ileride etkili olduk pozisyonlara girdik rakibi adeta bogduk.

Ya aklim almiyor sen niye Berkan'i cikarip Cica'yi geriye cekiyorsun, illa Halil'i oynatacagim diye. Böyle bile bile kendi ayagina sikan baska bir takim yoktur. Halil sevdan batsin senin.

Galatasaray bitmiş bir takımdır. Proje maalesef tutmadı. İlk 6 hayal.
Proje falan yalan yahu.Başımızdakilerin alayı iş bilmez ve çapsız oluduğu için mecbur kolayı seçmek zorunda kaldılar.
Sanki diğer başkanlar bunu hiç düşünemedi.İsteseler onlarda yapardı bu işi.bonservisi düşük olsun yıllık ücreti düşük olsun,taksitle falan oyuncu almak.Bumudur zor iş.
Fatih teriminde transfer işindeki rezilliği eklenince böyle rezil oluyorsun ligde.

Yahu şu rezil ligde başımızda hem yönetici olsun hem teknik adam olsun birazcık işi bilen adamlar olsa gerektiğinde yaş ortalamasınıda düşürerek öyle bir kadro kurulurduki şu ligi domine ederdik.Bunu yapacak potansiyelde şu ülkede tek takım biziz.Ama ısrarla başımızdakiler bunu beceremiyor.

Proje falan yalan yahu.Başımızdakilerin alayı iş bilmez ve çapsız oluduğu için mecbur kolayı seçmek zorunda kaldılar.
Sanki diğer başkanlar bunu hiç düşünemedi.İsteseler onlarda yapardı bu işi.bonservisi düşük olsun yıllık ücreti düşük olsun,taksitle falan oyuncu almak.Bumudur zor iş.
Fatih teriminde transfer işindeki rezilliği eklenince böyle rezil oluyorsun ligde.

Yahu şu rezil ligde başımızda hem yönetici olsun hem teknik adam olsun birazcık işi bilen adamlar olsa gerektiğinde yaş ortalamasınıda düşürerek öyle bir kadro kurulurduki şu ligi domine ederdik.Bunu yapacak potansiyelde şu ülkede tek takım biziz.Ama ısrarla başımızdakiler bunu beceremiyor.
Nasil bir ilk 11 cikarmasi gerektigine dair en ufak bir fikri bile olmadigini iddia edebiliriz rahatlikla. En mantiksiz adamlari birlikte oynatarak neyi amacliyor acaba? 1 degil 2 degil. Halil giriyor Babel cikiyor. Halbuki bu heriflerin Galatasaray'da hic bir sekilde yeri olmamali. En fazla son 10 dakika oynar. Golü olmayan adami maci kurtarsin diye oyuna aliyor.

"Yeni bir takımız",diyosunuzda

Bizim adımızın gs,oynadığımız liginde züper lig olduğunun farkındasınız değilmi,melolu selçuklu takımda yeni takımdı gomisli fernandolu takımda,yaş maş demeyin 12 yaşında çocuklarla oynamıyoruz 20–25 yaşındaki adamlar hepsi kaldıki 5er m da bonservis vermişiz ahmet çalığa,jimmye,emrah başsana,mert hakana,welintona,ismail köybaşına,emre çolağa,fatih aksoya,selim aya,semih kayaya karşıda bir zahmet gençler ama ya olmasın

Kıçı kırık züper lig için ne süreci,ne yenisi,ne alışması,ne zamanı yahu dalgamı geçiyosunuz,3 senedir takımın başında yiğit karagöz olsa 1 sezon denk getirip şampiyon olurdu,lan hüseyin cimşir şampiyon oluyodu az daha,ertuğrul sağlam şampiyon oldu yaw,aykut kocaman,hamzaoğlu şampiyon oldu,ismail kartal bile şampiyon oluyodu millet hala yeni takımız zaman lazım diyor,diyende inanmıyo dediğine ya

Zaten bu sözün yalan olduğuda ortada,uefada takım lider,oraya gelince takım birbirine gayet alışık ama ne hşkmetse kayseriye malatyaya alışık değil,bak sen şu işe

Alışmak gerekir ama avrupa için gerekir,derwallin ektiği tohumlar kalliyle biçildi terimle meyve verdi,böyle olması gerekirken tam tersi oldu

Sözün yalan olduğunun ispatının ispatınıda yapalım

Alışması gerekiyorya oyuncuların birbirine,5 senedir bırak ilk 11i 25–30 kişilik geniş kadro bile her sene %60–70 değişmiş,alışacaklar ama her sezon farklı takım :)

Bak sen yine şu işe

Arkadaşlar sizin bu kadar sabrınız varsa bana gösterin,senelik teknik ekibimle 5 m euro parayı bana verin 3 sene takımı rezil edeyim,sizde burda beni destekleyin

Söz hepinize enayi maaşı bağlıyıcam böyleleri bulunmaz çünkü helal olsun

"Yeni bir takımız",diyosunuzda

Bizim adımızın gs,oynadığımız liginde züper lig olduğunun farkındasınız değilmi,melolu selçuklu takımda yeni takımdı gomisli fernandolu takımda,yaş maş demeyin 12 yaşında çocuklarla oynamıyoruz 20–25 yaşındaki adamlar hepsi kaldıki 5er m da bonservis vermişiz ahmet çalığa,jimmye,emrah başsana,mert hakana,welintona,ismail köybaşına,emre çolağa,fatih aksoya,selim aya,semih kayaya karşıda bir zahmet gençler ama ya olmasın

Kıçı kırık züper lig için ne süreci,ne yenisi,ne alışması,ne zamanı yahu dalgamı geçiyosunuz,3 senedir takımın başında yiğit karagöz olsa 1 sezon denk getirip şampiyon olurdu,lan hüseyin cimşir şampiyon oluyodu az daha,ertuğrul sağlam şampiyon oldu yaw,aykut kocaman,hamzaoğlu şampiyon oldu,ismail kartal bile şampiyon oluyodu millet hala yeni takımız zaman lazım diyor,diyende inanmıyo dediğine ya

Zaten bu sözün yalan olduğuda ortada,uefada takım lider,oraya gelince takım birbirine gayet alışık ama ne hşkmetse kayseriye malatyaya alışık değil,bak sen şu işe

Alışmak gerekir ama avrupa için gerekir,derwallin ektiği tohumlar kalliyle biçildi terimle meyve verdi,böyle olması gerekirken tam tersi oldu

Sözün yalan olduğunun ispatının ispatınıda yapalım

Alışması gerekiyorya oyuncuların birbirine,5 senedir bırak ilk 11i 25–30 kişilik geniş kadro bile her sene %60–70 değişmiş,alışacaklar ama her sezon farklı takım :)

Bak sen yine şu işe

Arkadaşlar sizin bu kadar sabrınız varsa bana gösterin,senelik teknik ekibimle 5 m euro parayı bana verin 3 sene takımı rezil edeyim,sizde burda beni destekleyin

Söz hepinize enayi maaşı bağlıyıcam böyleleri bulunmaz çünkü helal olsun
siz bu kardesinize verin yetkiyi, sonra görün faizle enflasyonla mücadeleyi diyordu biri
ayni masallari bizimki de anlatiyor
yok birbirinden farklari
basari 0

Hocanın bariz şekilde tartışılması lazım artık. Ligte vasat bile değiliz böyle olmaz
Beşiktaş ve fenerbahce bu şekilde kötü gitmeye devam ederse bizim hoca yerinde rahat kalır. Ne zaman fener başarıyı yakalarsa o zaman tartışılır. Trabzonun şampiyon olması kimseye koymaz.

Türk futbolunun gelişmesi senin için onemli olmasa da ilgilendiriyor bizi. Gelismedikce bizde gelisemeyecegiz ve işi bilmeyen hoca ile 3 seneyi çöpe atacağız bu gidişle. Geçmiş 2 seneyi de sayarsak 5 senemiz çöpe gidecek.

Cica oyuna girdi ve Marsilya macinda gibi daha ofansif bir rolde oynadi, girer girmez de ileride etkili olduk pozisyonlara girdik rakibi adeta bogduk.

Ya aklim almiyor sen niye Berkan'i cikarip Cica'yi geriye cekiyorsun, illa Halil'i oynatacagim diye. Böyle bile bile kendi ayagina sikan baska bir takim yoktur. Halil sevdan batsin senin.
Trabzon iyi falan da oynamıyor ha ligde.Hakemler yetmiyomus gibi bi de hocayla ugrasiyoruz abi

Trabzon iyi falan da oynamıyor ha ligde.Hakemler yetmiyomus gibi bi de hocayla ugrasiyoruz abi

Fener kötü, Besiktas kötü, biz de genel olarak kötüyüz. Trabzon'un iyi oynamasina gerek de yok, az biraz ortalama bir futbol bile yetiyor su an ligde ipleri gögüslemeye.

Geri
Üst Alt