⚽ SL 21/22 H:19 | Galatasaray 2-0 Antalyaspor | MS | 25 Aralık

FHOwE7UWYAgUZDH

Çıkış maçımız olacaktır 21 puan fark var ama daha ligin yarısı bitti inanın çocuklar çocuklar inanın lay lay laaaayyyy

12. sıraya düştük,

Bu maçın sonucuna göre 15. sıraya kadar düşme ihtimalimiz var ki maçı kazanmamız da hiç olası değil

Zaten so bi kaç sezon igrenc futbol oynuyoruz, şimdi de bu futbolun hak ettiği yerlerdeyiz. Acı ama gerçek.

Bir kere hepsini geçtim kalesinde İsmail Çipe olan bir takımın ligde maç kazanma ihtimali yok gibi bir şey şaka bir yana Transfermakt 'dan baktım İsmail Çipe kariyerinde 15 STSL maçına çıkmış kazandığı maç yok 15 maç 0 galibiyet

Hatta 15 maçın 14 tanesinde kalesini gole bile kapatamamış, sadece 2020 Kasım ayında Karagümrük maçı 0-0 bitmiş. Yani başlı başına İsmail Çipe bile maçları kaybetme sebebi

Yav yemin ediyorum kaleci olmadan maça çıkalım rakibe de diyelim ki ceza sahasına girmek yasak ceza sahası dışından şut çekin 10 şut çekseler 1 tanesi ya direğe çarpar ya dışarı çıkar bişey olur ama İsmail Çipe varken kaleye 10 şut çekilsin 10 tanesinin de gol olmayacağının garantisini veremem

Zaten so bi kaç sezon igrenc futbol oynuyoruz, şimdi de bu futbolun hak ettiği yerlerdeyiz. Acı ama gerçek.
Gerçekten Fatih Terim 'in takımın başındaki 5. sezonu sadece pandemi öncesi atleti dışarda Seri'nin dirksiyona geçtiği o takım haricinde oyunuyla rakibi ezen güçlü bir Galatasaray izleyemedik

Fatih
Yedlin Nelsson Marcao Aanholt
Berkan
Morutan Feghouli Emre Kerem
Mohamed

Böyle bir kadro olmalı, Orta sahada genç oyuncu falan oynamaz muhtemelen ama bari şöyle bir kadro olsun da kazanma şansımız olsun. İsmail-Oğulcan-Ömer üçlüsü ile ligde maç kazanamayız bu defansla bir maç daha olmamalı.

Düşme hattını ilgilendiren önemli bir maç.

küme düşme heyecanı yaşatmak var bi hayalimiz

Arkadaslar
Forumda yeni oldugum icin bi sorum olacak. Su an forumu tapatalk uygulamasindan kullaniyorum fakat bildigim kadariyla GSCimbomun kendi uygulamasi mevcut. Ne yazik ki ben app store‘umda uygumalayi bulamadim, acaba nasil aratmam gerek?!

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Yav kafayi yedirtmeyin, 2 mac ile ilk 4 5e girebilme sansta var. Yeterki Antalya macini al. Artik bu sezonun gidisati bu maca bakar gibi. Ne var ne yok ortaya koyun su maci alin.

Geri
Üst Alt