⚽ SL 21/22 H:19 | Galatasaray 2-0 Antalyaspor | MS | 25 Aralık

Eskiden Galatasaray şampiyon olamasa da Mayıs ayına kadar heyacana,rekabete ortak olurdu.

Aralık ayındayız ve formalite maclarına cıkiyoruz

Takımın kalitesizliği,sıradan oyunculardan kurulmuş olması durumu bu hale getirdi ama Sinyor nelerle uğraşıyor şeyyy Hakem bizim oyuncuya LAN demiş yaaacık her zaman olduğu gibi gündem değistirmece

Gündüz maçı,çıkışta Antalya, bu maça ekstra hazırlanacak Nuri Şahin...

1 puan iyidir.

Hakaret edince yorum zannediyorlar
Bu forumda bazıları hadsizliği ele aldı iyice. Bu hakaretleri edenler geberip gittiklerinde dahi muhtemelen hocanın rekorları aşılamamış olacak. Galatasaray tarihinden çıkarsan hocayı geriye Beşiktaş kalıyor yahu , bir Galatasaraylı bu adama nasıl hakaret edip kinlenebilir ? Eleştiri kültürü yok ki taraftar güruhu da gün geçtikçe vasatlaşıyor , yazık.

Bu forumda bazıları hadsizliği ele aldı iyice. Bu hakaretleri edenler geberip gittiklerinde dahi muhtemelen hocanın rekorları aşılamamış olacak. Galatasaray tarihinden çıkarsan hocayı geriye Beşiktaş kalıyor yahu , bir Galatasaraylı bu adama nasıl hakaret edip kinlenebilir ? Eleştiri kültürü yok ki taraftar güruhu da gün geçtikçe vasatlaşıyor , yazık.
Sırf Terim'e değil ismi ne olursa olsun yapılan saygısız eleştirilere karşıyım

Eleştiri ile hakareti ayırmak lazım

Ama senin dediğin gibide bir durum yok

Ne demek yahu Terim'i çıkarınca GS'dan geriye bir şey kalmaz

Sizde koruyacağım derken işin bokunu çıkartmayın

Yakında Terim GS'dan daha büyük filan demeye de başlarsınız

İşte insanların kızdığı nokta tam olarak burası

Eleştiri yapacaksınız doğru düzgün eleştiri yapın

Savunacaksanız da doğru düzgün savunun

Emre kyi çöp yaptik iyice lan. Herif ilk geldiginde nasildi simdi nasil.

Aytaca mecbur kalinca mi sans veriyoruz, gecen sezon istenen 2 adamdan biriydi salihle beraber
Emre K konusu cidden hayret verici. Bu adamın bazuka gibi şutları vardı Sivasta. Bizde 1 tane bile şutu yok cezasahası dışından galiba. Aytaç'ı hiç sevmedim ama, bizim yerli olarak bile topçumuz değil.

Sırf Terim'e değil ismi ne olursa olsun yapılan saygısız eleştirilere karşıyım

Eleştiri ile hakareti ayırmak lazım

Ama senin dediğin gibide bir durum yok

Ne demek yahu Terim'i çıkarınca GS'dan geriye bir şey kalmaz

Sizde koruyacağım derken işin bokunu çıkartmayın

Yakında Terim GS'dan daha büyük filan demeye de başlarsınız

İşte insanların kızdığı nokta tam olarak burası

Eleştiri yapacaksınız doğru düzgün eleştiri yapın

Savunacaksanız da doğru düzgün savunun
8 şampiyonluk , UEFA kupası. Sayılardan bahsediyorum burada. Galatasaray'ın 90lara kadar taraftar sayısı hep geride kalmıştır rakiplerine göre. Zorunuza giden nedir tam olarak ? Bu başarıları yaşanmamış mı sayalım bazıları gibi ? Nasıl yorum yapacağımı buradaki kimseden öğrenecek değilim , söylediğimin de arkasındayım. Adam 2-3 senedir kötü hocalık yapıyor diye koca külliyatı kenara koyup hakaret etmeyeceğim. Ben Galatasaraylılığımı onun kurduğu takımı izleyerek , başarılarına şahit olarak edindim. Zoruna gidenin borusuna gitsin. Terim Gsden büyük demiyor kimse, demagojiyi kes.

8 şampiyonluk , UEFA kupası. Sayılardan bahsediyorum burada. Galatasaray'ın 90lara kadar taraftar sayısı hep geride kalmıştır rakiplerine göre. Zorunuza giden nedir tam olarak ? Bu başarıları yaşanmamış mı sayalım bazıları gibi ? Nasıl yorum yapacağımı buradaki kimseden öğrenecek değilim , söylediğimin de arkasındayım. Adam 2-3 senedir kötü hocalık yapıyor diye koca külliyatı kenara koyup hakaret etmeyeceğim. Ben Galatasaraylılığımı onun kurduğu takımı izleyerek , başarılarına şahit olarak edindim. Zoruna gidenin borusuna gitsin. Terim Gsden büyük demiyor kimse, demagojiyi kes.
Sen daha yazdığının ne anlama geldiğini bile idrak edememişsin kalkıp burada ders vermeye çalışıyorsun

Kimse hocanın yaptığını inkar etmiyor

Ama devir değişti ve artık yolların ayrılması gerekiyor

Bunu dahi kabul etmeyip halen başarısızlığı geçmişteki başarılar ile savunuyorsun

Sonra kalkmış demagoji diyorsun

Esas demagojiyi yapanın kim olduğu çok net belli

Haddinizi bilin artık

Kimse Galatasaray'dan büyük filan değildir

Ayrıca ben Terim'den önce de Galatasaraylıydım

Sen onunla Galatasaraylı olmuş olabilirsin

Ayrıca hiçbir zaman bu ülkede Galatasaray taraftarı az değildi

Zamanında bir fb başkanının gazetelere çıkıp salladığı rakamı baz almak istersen sen bilirsin tabi

Biz 14 sene şampiyon olmadığımız zaman bile taraftar olarak geride değildik

terim
galatasaraydır
galatasaray
terimdir

Geri
Üst Alt