- 18 Mayıs 2011
- 53.306
- 57.252
- 4.613
begenirsiniz begenmezsiniz ama Fatih Terim'in Galatasarayin efsanesidir bu benzetmeyi kabul etmiyorum
Moderatör tarafında düzenlendi:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
begenirsiniz begenmezsiniz ama Fatih Terim'in Galatasarayin efsanesidir bu benzetmeyi kabul etmiyorum
Eskiden öyleydi de artık fazlasıyla sıktı. Gına geldi.begenirsiniz begenmezsiniz ama Fatih Terim'in Galatasarayin efsanesidir bu benzetmeyi kabul etmiyorum
olsun tarihi silemessinEskiden öyleydi de artık fazlasıyla sıktı. Gına geldi.
denizli galibiyeti ile saha kalkacazLay lay lom galiba sana göre sevmeler
Denizli bizim alt ligdeki kopyamiz.denizli galibiyeti ile saha kalkacaz
Terbiyesiz , saygısız. Her şeyi geçiyorum bütün bir 90lar neslini Galatasaraylı yapan adama bu şekilde hakaret falan edemezsiniz , haddinizi bilin.
Hakaret edince yorum zannediyorlarTerbiyesiz , saygısız. Her şeyi geçiyorum bütün bir 90lar neslini Galatasaraylı yapan adama bu şekilde hakaret falan edemezsiniz , haddinizi bilin.
Bu forumda bazıları hadsizliği ele aldı iyice. Bu hakaretleri edenler geberip gittiklerinde dahi muhtemelen hocanın rekorları aşılamamış olacak. Galatasaray tarihinden çıkarsan hocayı geriye Beşiktaş kalıyor yahu , bir Galatasaraylı bu adama nasıl hakaret edip kinlenebilir ? Eleştiri kültürü yok ki taraftar güruhu da gün geçtikçe vasatlaşıyor , yazık.Hakaret edince yorum zannediyorlar
Sırf Terim'e değil ismi ne olursa olsun yapılan saygısız eleştirilere karşıyımBu forumda bazıları hadsizliği ele aldı iyice. Bu hakaretleri edenler geberip gittiklerinde dahi muhtemelen hocanın rekorları aşılamamış olacak. Galatasaray tarihinden çıkarsan hocayı geriye Beşiktaş kalıyor yahu , bir Galatasaraylı bu adama nasıl hakaret edip kinlenebilir ? Eleştiri kültürü yok ki taraftar güruhu da gün geçtikçe vasatlaşıyor , yazık.
Aytaç ve Emre K oynarCica ve taylanda yok bu macta ha.
Emre kyi çöp yaptik iyice lan. Herif ilk geldiginde nasildi simdi nasil.Aytaç ve Emre K oynar
Emre K konusu cidden hayret verici. Bu adamın bazuka gibi şutları vardı Sivasta. Bizde 1 tane bile şutu yok cezasahası dışından galiba. Aytaç'ı hiç sevmedim ama, bizim yerli olarak bile topçumuz değil.Emre kyi çöp yaptik iyice lan. Herif ilk geldiginde nasildi simdi nasil.
Aytaca mecbur kalinca mi sans veriyoruz, gecen sezon istenen 2 adamdan biriydi salihle beraber
8 şampiyonluk , UEFA kupası. Sayılardan bahsediyorum burada. Galatasaray'ın 90lara kadar taraftar sayısı hep geride kalmıştır rakiplerine göre. Zorunuza giden nedir tam olarak ? Bu başarıları yaşanmamış mı sayalım bazıları gibi ? Nasıl yorum yapacağımı buradaki kimseden öğrenecek değilim , söylediğimin de arkasındayım. Adam 2-3 senedir kötü hocalık yapıyor diye koca külliyatı kenara koyup hakaret etmeyeceğim. Ben Galatasaraylılığımı onun kurduğu takımı izleyerek , başarılarına şahit olarak edindim. Zoruna gidenin borusuna gitsin. Terim Gsden büyük demiyor kimse, demagojiyi kes.Sırf Terim'e değil ismi ne olursa olsun yapılan saygısız eleştirilere karşıyım
Eleştiri ile hakareti ayırmak lazım
Ama senin dediğin gibide bir durum yok
Ne demek yahu Terim'i çıkarınca GS'dan geriye bir şey kalmaz
Sizde koruyacağım derken işin bokunu çıkartmayın
Yakında Terim GS'dan daha büyük filan demeye de başlarsınız
İşte insanların kızdığı nokta tam olarak burası
Eleştiri yapacaksınız doğru düzgün eleştiri yapın
Savunacaksanız da doğru düzgün savunun
Sen daha yazdığının ne anlama geldiğini bile idrak edememişsin kalkıp burada ders vermeye çalışıyorsun8 şampiyonluk , UEFA kupası. Sayılardan bahsediyorum burada. Galatasaray'ın 90lara kadar taraftar sayısı hep geride kalmıştır rakiplerine göre. Zorunuza giden nedir tam olarak ? Bu başarıları yaşanmamış mı sayalım bazıları gibi ? Nasıl yorum yapacağımı buradaki kimseden öğrenecek değilim , söylediğimin de arkasındayım. Adam 2-3 senedir kötü hocalık yapıyor diye koca külliyatı kenara koyup hakaret etmeyeceğim. Ben Galatasaraylılığımı onun kurduğu takımı izleyerek , başarılarına şahit olarak edindim. Zoruna gidenin borusuna gitsin. Terim Gsden büyük demiyor kimse, demagojiyi kes.