- 16 Haziran 2010
- 204.032
- 156.090
- 6.838
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gedsona kim geldi diyor ?Gedson, morutandan geldi diyorlar.
Bu dinanizim ile ligi domine ederiz.
Bi iki kaliteli Ayak lazi sadece.
Hatay ın özel mamalanmasına Gerek yokki, zaten ali koç abilerinden stad sözü almadılar mıOyuncuların mücadeleyi beğendim
Taktik ise rezalet
3 yıldır defanstan stoperlerle çıkmaya çalışan ve kaptırılan topla gol yiyen bir hoca
(Üstelik bunu bilen rakipler üzerine şuursuz geldiği için rahatlıkla pasla çıkıp eksik yakalayabilecekken)
Nelsson ne kadar şaşırdı farkettiniz mi
4-5 defa rakip sahanın ortasında top bekleyen ortasaha ve kanatlara el işareti yapıp geri gelip çıkmaya yardım etmelerini işaret etti
27. dakikadan sonra napsın o da başladı mecbur yana geriye oynamaya
Kırmızı görmesi gereken rakip için hakeme itraz eden tek adam da Nelsson’du, birkaç maça o da bırakır
Hakem rezalet, hatayın kırmızı bizim de penaltıyı es geçti
Tabi hakem VAR beklerken tek bir itiraz eden oyuncumuzun olmaması da ayrı sorun
Hatay da yine manalanmış herhalde
Sakatlamaya oynuyorlar, hakem tolerans gösteriyor
Ama kendilerine dokunulmasa bile dakikalarca yerden kalkmıyorlar
Yaa arkadaşlar cidden belki de anlamıyorum, bilmediğim için soruyorum. Çikaya iyi diyenler hangi oyununa istinaden diyor.
Tamam anlıyorum hepimizin beklentisi çokkk yüksek ama 2 maçtır ne oynuyor bu arkadaş?
İnşallah yeni bir hagi olur da hepimiz utanırız ama şuana kadar soruyorum.
Bizim kulüpte gelenek galiba bu. Sneijdere de aynı muamele yapıldı, taaaa misimoviç'e de aynı. Adamları illa kanata mahkum edecekler.Cicaldau rakip kaleye yakın oynamalı sağ sol içi geçelim
hakemi övmedim, sadece o pozisyonda monitöre gitmeme sebebi bence VAR dedim.Hakem melek melek !
Gelirsegedsona kim geldi diyor ?
Pres yemese nolur pres yemeden topu stop edemiyor berkan daha kotu ikisinin de first touch dedigimiz ilk dokunlari rezil oraya feghouli cicaldau cek birini mis gibi oyun kurartaylan sirti dönük pres yerse cok kötü. haftalardir bunu yaziyorum.
bir lemina, gedson gibi dönemiyor. top kontrolu berbat.
Gedson, morutandan geldi diyorlar.
Bu dinanizim ile ligi domine ederiz.
Bi iki kaliteli Ayak lazi sadece.