⚽ SL 21/22 H:2 | Galatasaray 2-1 Hatayspor | MS | 23 Ağustos

1629747987821.webp

Oyuncuların mücadeleyi beğendim

Taktik ise rezalet

3 yıldır defanstan stoperlerle çıkmaya çalışan ve kaptırılan topla gol yiyen bir hoca

(Üstelik bunu bilen rakipler üzerine şuursuz geldiği için rahatlıkla pasla çıkıp eksik yakalayabilecekken)

Nelsson ne kadar şaşırdı farkettiniz mi

4-5 defa rakip sahanın ortasında top bekleyen ortasaha ve kanatlara el işareti yapıp geri gelip çıkmaya yardım etmelerini işaret etti

27. dakikadan sonra napsın o da başladı mecbur yana geriye oynamaya

Kırmızı görmesi gereken rakip için hakeme itraz eden tek adam da Nelsson’du, birkaç maça o da bırakır

Hakem rezalet, hatayın kırmızı bizim de penaltıyı es geçti

Tabi hakem VAR beklerken tek bir itiraz eden oyuncumuzun olmaması da ayrı sorun

Hatay da yine manalanmış herhalde
Sakatlamaya oynuyorlar, hakem tolerans gösteriyor
Ama kendilerine dokunulmasa bile dakikalarca yerden kalkmıyorlar
Hatay ın özel mamalanmasına Gerek yokki, zaten ali koç abilerinden stad sözü almadılar mı

Yaa arkadaşlar cidden belki de anlamıyorum, bilmediğim için soruyorum. Çikaya iyi diyenler hangi oyununa istinaden diyor.

Tamam anlıyorum hepimizin beklentisi çokkk yüksek ama 2 maçtır ne oynuyor bu arkadaş?

İnşallah yeni bir hagi olur da hepimiz utanırız ama şuana kadar soruyorum.

Hagi ile alakası yok ki Sneijderin gençliğine daha çok benziyor

•quod erat demonstrandum•

Cicaldau rakip kaleye yakın oynamalı sağ sol içi geçelim
Bizim kulüpte gelenek galiba bu. Sneijdere de aynı muamele yapıldı, taaaa misimoviç'e de aynı. Adamları illa kanata mahkum edecekler.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Stoperler oyun KURMAMALI

Barış
Kılınç
Mustafa

Hamleleri maçı getirir.

Benim merak ettiğim tek bişey var. Biz kendi yarımızdan topla çıkmaya calısırken rakip pres yaptığı andaki planımız nedir ? Gerçekten bunu merak ediyorum 3 yıldır. Stoperleri kaderine bırakıp ikisi ve kaleci arasında paslaşmakmıdır mesela planımız ?

Antremanda falan bunu hiç düşünüp plan yapıyormudur hoca sanmam

taylan sirti dönük pres yerse cok kötü. haftalardir bunu yaziyorum.

bir lemina, gedson gibi dönemiyor. top kontrolu berbat.
Pres yemese nolur pres yemeden topu stop edemiyor berkan daha kotu ikisinin de first touch dedigimiz ilk dokunlari rezil oraya feghouli cicaldau cek birini mis gibi oyun kurar

Bu novreliste livronistemi her neyse hep bize calisiyo gecen sene attigi gol ile bizi sampiyonluktan etti simdi ilk dakikadan gol atti .

Moderatör tarafında düzenlendi:
Takımda 3 os var topu ısrarla çıkaramayan luyiyle çıkarmaya çalışıyoruz

Boş boş topu ayağında tutup oyalanmadığı için mi oyunda kaybolmuş oluyor Cicaldau? Oyunu hızlandırmaya çalışıyor adam, takım ona ne kadar ayak uydurabiliyor sorun orda. Ayrıca niye Hagi beklentisine girdiniz anlamadım, o profilde bir oyuncu değil ki zaten

Hatay hücum hattı stoperlere baskı uyguluyor, Taylan ve Berkan yardıma geliyor, Muslera ile beraber 5 adam o topu savunmadan çıkaramadılar. Bunu başaramayacak orta sahanın banko 11 oynaması kalitemizi gösteren bir done.

Gedson, morutandan geldi diyorlar.
Bu dinanizim ile ligi domine ederiz.
Bi iki kaliteli Ayak lazi sadece.

valla taylan'da bol bol sövdürecek kendine bu sezon öyle geliyor bana, berkanla beraber oynarlarsa küfürleri paylaşırlar zaten

şu 3 yerli olayı çok sıkıntı, çok büyük kalite-iq eksikliği var

yerlilerimizden anca hamle oyunucsu olur

Geri
Üst Alt