Aykut Keskin
Büyük Kaptan
- 28 Haziran 2012
- 21.024
- 10.507
- 2.223
7. Resmi maçımız ama ortada oyun yok .
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Koca 60 dakka cicaldaunun ismini 5 kere duydum bu adam 60 dakka sahada ne yapti anlayamadim
Maç içinde de benzer bir pozisyon oldu. Adam sırtı dönükken bile geriden gelip geçti. Resmen muazzam oynuyor. Sadece oyuna odaklı, ne hakemle, ne rakiple kimseyle işi yok. BayıldımHahaha o son anda Hatay dan.birisi Boey'i soldan topu atıp sağdan geçmek istedi
Boey: " NOT WİTH ME " dedi
Lan Boey 'ye böyle birşey denermisin ....herif At gibi yaaa Şimşek Hızındaaaaaaa
Teşekkür ederem güloonu anladık zaten şüphe yok...yazman gereksiz,her türlü belli ediyorsunuz..
Ilk 3 ü ile daha yeni sözlesme yaptın nereye yollayacaksın diger 2 side daha seni tam sömürmediler cünku senden baska onlara o yıllık paraları kimse vermezAkbaba, Omer, Luyindama, Babel, Feghouli bunlar yolcu edilmeli.
Ne çalışıyorlar bilmiyorum ama oyun planı çalışmadıkları aşikar. En basitinden çalışsak savunmadan top çıkarmak için kabız olmuş gibi davranmayızbunlar antrenmanda her gün ne calisiyorlar merak ediyorum
Supermis speddy gonzales biz spiker ismini soylemeden pas versin diyemi aldik berkan 4 tane pozisyona girdi bu adam ne ise yariyor hucum yapacak diye bekliyoruz sorumluluk alacak oyuncu lazim bizeSpiker daha ismini söylemeden pas veriyor çünkü radyodan izlemeyin maçı
•quod erat demonstrandum•
4-4-2'ye döndük ama sağda Feghouli solda Babel'le. Bir mantık hatası yok mu? Yap işte Barış-Kerem yardır geç. Taylan Berkan kalsa şuna dönsek daha mantıklı olurdu.Yav hiçbir şey yapmasa hadi ömere eyvallah tamam pva düştü oyundan , ulan feghouli çıkar mohamedi al cagne çıkar barış alperi al bulurduk golü rahat
.çapsız yedi sülalendir,canımı sıkma..her haltı eleştirince bir bk biliyoruz zannediyorsun,şu tranferlere işbilmemezilik yorumunu ancak senin gibi art niyetli bir boş teneke yapar ...