⚽ SL 21/22 H:2 | Galatasaray 2-1 Hatayspor | MS | 23 Ağustos

Uçan kaçan Trabzon sidik zoruyla yendi Sivas'ı. Ben sadece Fatih hocaya kırgınım. Şu takım çok rahat almalı skoru. Kaliteli adamlarımız var.

Hahaha o son anda Hatay dan.birisi Boey'i soldan topu atıp sağdan geçmek istedi

Boey: " NOT WİTH ME " dedi

Lan Boey 'ye böyle birşey denermisin ....herif At gibi yaaa Şimşek Hızındaaaaaaa
Maç içinde de benzer bir pozisyon oldu. Adam sırtı dönükken bile geriden gelip geçti. Resmen muazzam oynuyor. Sadece oyuna odaklı, ne hakemle, ne rakiple kimseyle işi yok. Bayıldım

Bizim kadromuz gayet iyi hala şu takımdaki gerçek prangayi göremeyenlere sasiriyorum 70 yaşındaki bir adamın fantazilerini izliyoruz... Şu oyuncuları ligdeki herhangi bir adama ver elek ederdi hatayı bu akşam ..
O kötü bu kötü 1 hafta kral yapılan öbür hafta çöp oluyor bakın yarın boeye bile çöp diyenler olacak yazın bir kenara bu sistemsizlikte bu karmaşa da herkes birgün çöp ilan edilmeye mahkumdur .

Harika galibiyet harika oh be çok rahatladım, Kasımpaşa maçını da alıp milli araya tertemiz 9 puanla gideriz inşAllah. Milli aradan sonra takımımız daha da oturacak çok daha iyi olacağız.

Ya hoca, aptal degisiklikler yapip takimin hucum gucunu olduyorsun. Kalene gelemeyen hatayspor degisiklikler sonrasi kalemizden cikmadi be. Saha kenarinda bir cirpinisin bagirisin var. Seni goren sanki bu olayin sorunlusu baskasi sanacak. Hem kendin deliriyorsun, bizi delirtiyorsun hemde kredini bitiriyorsun. Yazik vallahi. Uzulerek soyluyorum seninle olmayacak hoca. Gerci istifa edecegini de dusunmuyorum en yakin zamanda. O yuzden Allah bize sabir versin.

3 deplasman giresunda ve bu maçta verilmeyen net penaltılar,özellikle bu maçta hüseyin göçek denilen şerref sorunsalı olan herifin bariz art niyetli yönetimi ve vermediği kırmızı kart var üstelik.Kaçırdığımız 3 4 yüzde yüz gol pozisyonu ve rakibe yediğimiz gol dışında verilen tek bir pozisyon bireysel hata oda.Acaba daha ne istiyorsunuz takımdan?

Spiker daha ismini söylemeden pas veriyor çünkü radyodan izlemeyin maçı

•quod erat demonstrandum•
Supermis speddy gonzales biz spiker ismini soylemeden pas versin diyemi aldik berkan 4 tane pozisyona girdi bu adam ne ise yariyor hucum yapacak diye bekliyoruz sorumluluk alacak oyuncu lazim bize

Yav hiçbir şey yapmasa hadi ömere eyvallah tamam pva düştü oyundan , ulan feghouli çıkar mohamedi al cagne çıkar barış alperi al bulurduk golü rahat
4-4-2'ye döndük ama sağda Feghouli solda Babel'le. Bir mantık hatası yok mu? Yap işte Barış-Kerem yardır geç. Taylan Berkan kalsa şuna dönsek daha mantıklı olurdu.

Berkan , Taylan ve Cica ortasaha..... O L M A Z . Ben hoca olasam yoklukta parasizlikta gider Meloyu alirim 1 senelik.
Melo - Gedson - Cica yaparim. Kanatlarda ve sol bekte yerli kullanirim.

Geri
Üst Alt