⚽ SL 21/22 H:20 | Galatasaray 0-1 Giresunspor | MS | 8 Ocak

Halil sanki amatör küme maçında göğsüne alacak vole vuracak vs, gelişene çakacan tek vuruşta. Bırak gökyüzüne gitsin 4. De atarsın garanti, ama kimse ceza sahası içinde iki hamlede sana o vuruşu yaptırmaz.

Bu adamı forvet diye takıma alanı kovacan kardeşim.

Faulsuz top kazanamayan rezil bir takım kurmuş traitor. Guardiolanin yardımcısını bunun yanına ver 6 aya kalmaz kukaları nasıl dizdiğini unutur

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

arka taraf saatli bomba resmen her an hata yapabilirler kenardan alcak adam da yok halille kılınçla sürünmeye devam

Istırap gençleştirme bahanesiyle sürüp gidiyor. Başkan yemin etmiş sanki. Bu kadar kötü bir başkan görmemiştik. Hiç bir planı, programı yok.

Yine başlamışsınız oyunculardan scout ekibine kadar sallamaya
Müstehak müstehak
Bu takım 4 yıldır hocasız oynuyor
Hatta hocasız olsa o bile daha iyi olurdu

TERİM’İ KOVAMAYAN YÖNETİM İSTİFA
Oyunculara sallayıp, Fatih terimi eleştirmeyen kişilerin çoğunun rakip takım taraftarı olduğunu düşünüyorum..

Milyon dolarlık futbol kulübünün tek hücum planı at topu KEREM'E olmamalı yaa yemin ederim bunlar antremanlarda ne çalışıyorlar aklım almıyor.

Terimin eğer gerçekten gs sevgisi varsa derhal istifa etmesi gerekir eğer gerçekten varsa.zaten lig gitti bi avrupa var o da imkansız.

Kesinlikle ve kesinlikle her konunun uzmanı olan bi ekibe sahip ekol hocası gelmeli.vallahi durum iyi değil billahi iyi değil kötü bile değil bu felaketin bile ötesinde bi durum

GALATASARAY iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bok var sanki gecen macin iyilerinden aytaci kesmeye. Onun yerin 3 ligde oynamaz berkan ve hayalet cicaldauyu oynatmaya. Oynat ikinci yari aytac ve bartugyu bari. Gecen Mac dedim cicaldau oynamayinca biraz top oynuyoruz ama yok arkadas illa sicilcak.

Bazen olmaz. Fatih hoca efsanemizsin. Kendin de açıklamanda olmadığını zarar verdiğimi gördüğümde istifa ederim demiştin. Artık istifa zamanı olmuyor işte. Yeterli eski enerjin yok arrtık çok belli oluyor bu. İstifa sesleri duymadan bırak hocam aç Galatasaray'ın önünü.

Geri
Üst Alt