Göktuğ Çakırlar
Aslan Üye
- 19 Nisan 2013
- 9.813
- 5.247
- 1.713
Az once ben de bunu sormustum. VAR goruntusu yok mu bunun? Bildigin ofsayt gozukuyor bu pozisyon.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Az once ben de bunu sormustum. VAR goruntusu yok mu bunun? Bildigin ofsayt gozukuyor bu pozisyon.
Ulan hala kadro diyen varagaa adam penaltini yiyor acik penalti rakibe kirmiziyi vermiyor takdir haklari onlara sana cart sari vikariyor hala kadro böyle kadro söyle te allahim ya. Hatayiin 2. Golde ofsayr var 3. Gol faul daha ne olacak ulan. Kadro böylesmis söyleymis
Çizgi çekip görüntü verirler normalde.Az once ben de bunu sormustum. VAR goruntusu yok mu bunun? Bildigin ofsayt gozukuyor bu pozisyon.
torrent öyle giderde, başkan kurulda büyük yuhlanırBen vardığım sonucuda yazıyım. Eğer transfer yapılmazsa bu takıma yönetim torrend ile birlikte teneke bağlanarak gider.
Kiminle pozsiyon bulmak. Bence bunu anlamak çok zor. Aytaç mi Cicaldao mu Taylan mi Berkan mi uzun top atacak. Atsa. İle ilerde top tutabilen adamın yokki. Hepsi çabuk oyuncu uzun top değilde ara paslari ile etkili oluyolar Elinde düzgün pas atabilen orta saha yoksa bu dediğin hiçbir işe yaramaz. Adam 8 haftadır izliyorum demiş takımı da ben açıkçası senin gibi bakmıyorum olaya. Surda forumdan birini gönder uzun top artırmaz bu ortasahalara3 tane çabuk oyuncuyu ileride bırakıp geçiş oyununda uzun topla pozisyon aramak için yaptı. Çok zor değil bunu çözmek.
O haltı yiyemezler. Küme düşecek olsak bile bu sefer hakem hataları bizim lehimize işlemeye başlar.Şikecileri düşüremeyen şerefsizler bu sezon bizi düşürecek.
Zaten yakındır gitmeleri. Resmen kendini bitirdi bunlar.torrent öyle giderde, başkan kurulda büyük yuhlanır