⚽ SL 21/22 H:21 | Hatayspor 4-2 Galatasaray | MS | 16 Ocak

Ulan hala kadro diyen var agaa adam penaltini yiyor acik penalti rakibe kirmiziyi vermiyor takdir haklari onlara sana cart sari vikariyor hala kadro böyle kadro söyle te allahim ya. Hatayiin 2. Golde ofsayr var 3. Gol faul daha ne olacak ulan. Kadro böylesmis söyleymis

Bir tane yönetici bile çıkıp konuşmaz.

Beyler, izleyen olursa Erman Toroglu ne dedi yazar misiniz?

Tüzemen ne boş adam ya hocayı beğenmiyor yok mancini gibi bir adam gelmeliymiş ver 5-10 Milyon getirsinler adamlar transfer yapamıyor zaten hiç ofsayt olan posizyonu faul pozisyonunu konuşmuyor.

Oyınculara falan bk atmayın arkadaşlar, hiç bi takım hakemi de yenemez. 5 tanede atsak 6 yedirirlerdi. Bu saatten sonra birazcık bile cesareti varsa başkanın yer yerinden oynatır. Yada yapamayacaksa hemen pılını pırtısını toplasın gitsin. Ya Ankaraya yakın bi adam gelsin yönetsin yada hiçbir şekilde bu kokuşmuş ligde oynatmasınlar takımı

3 tane çabuk oyuncuyu ileride bırakıp geçiş oyununda uzun topla pozisyon aramak için yaptı. Çok zor değil bunu çözmek.
Kiminle pozsiyon bulmak. Bence bunu anlamak çok zor. Aytaç mi Cicaldao mu Taylan mi Berkan mi uzun top atacak. Atsa. İle ilerde top tutabilen adamın yokki. Hepsi çabuk oyuncu uzun top değilde ara paslari ile etkili oluyolar Elinde düzgün pas atabilen orta saha yoksa bu dediğin hiçbir işe yaramaz. Adam 8 haftadır izliyorum demiş takımı da ben açıkçası senin gibi bakmıyorum olaya. Surda forumdan birini gönder uzun top artırmaz bu ortasahalara

Bu arada bu şerefsiz katarlılar bizim lehimize olan pozisyonların tekrarlarını göstermemeye devam ediyor. Aleyhimize olanları 10 defa tekrarlıyor üstelik.
Ve halen bunlara para kazandıran taraftarımız var.

Vallahi ben Denizli turunda da hakeme bulmuştum suçu.
Süreyi geçirmesi art niyetti. Bugün de aynı art niyeti gördüm.

Benim için niyet önemli. Takımı tartışasım gelmedi.
Yoksa eleştirelecek şeyler muhakkak vardı.
Aytaç konusu olabilir belki. Ama takım da forvet yoktu, Orta sahayla skoru tutmak istedi sanırım.
Ona da zaten izin vermediler.

Koskoca Galatasaray spor kulübünü düşürdükleri hale bak aslanı kediye boğdurtuyorlar resmen

Hakemler sezon başından beri böyle önce şampiyonluktan kopardılar şimdi de küme düşme tehlikesi yaşamamızı istiyorlar zamanında gerekenleri yapamadı yönetim ve camia şimdiden sonra da yapamazlar artık işe yaramaz hakemlerin amacına ulasmaması için bile transfer sart bu takımla hakemlerle mücadele edemeyiz rakibi geçtim

SM-A127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ya adam 3 gün önce gelmiş burada laf söylemek için bahane arıyorsunuz
Defansı kötüymüş de bilmem ne
3 gün ya 3 gün, Üç gün

5 sene boyunca sürekli geri giden, hangi yönetimle çalışsa hem kavga eden hem takımı adım adım bozan ve en sonunda batıran adama 5 yıl laf söyletmediniz 5 yıl !!!
Takım küme düşme potasına girdi hala arkasından ağıtlar yaktınız
O da yetmedi sırf geri gelsin veya masum mağdur görünsün diye Galatasaray yenilsin, düşsün, batsın istiyorsunuz biatçı gerizekalı sürüsü
Yazıklar olsun size, yazıklar olsun

Megafonla mini miting yapan vasıfsızlar kadar olamayacaksanız niye koca kulübü yönetmeye talip oldunuz yahu ? O saçma sapan megafonlu uyarı dahi işe yaradı , FB aleyhine bir tane hata olmuş mu o gün sonrası ? Dalga geçtiğimiz herifler kadar olamıyorsunuz olacak iş değil ya. Oturup maç izleyelim diyoruz , hoca yeni adam farklı şeyler deniyor ediyor dönüp bakıyorum hakem içimizden geçmiş 4lük olmuşuz. Hak mıdır ulan bu ?

Yalnız transfer isteyen Fatih Hocaydı ben mi yanlış hatırlıyorum? O istediğinde dediniz mi hocam bu kadro şampiyonlar liginden lider çıktı niye transfer istiyorsunuz diye? Ee demediniz?? Şimdi oyuncular leş deyince niye kızıyorsunuz??

Geri
Üst Alt