⚽ SL 21/22 H:23 | Galatasaray 1-2 Trabzonspor | MS | 23 Ocak

E90BpKoXIAYVnVd.jpg
atmayın su adamı yav

Ömer, Taylan, Berkan ve Halil ilk 11 oynamak icin yetersiz. Orta sahada ikisi birlikte zor güc bela idare ediyor.

Transferde odaklanmamiz gereken yerler belli. Halil'in yerine Babel olabilir. Hic sevmem ama veda macinda 1 gol atip öyle gitsin.

Kadronun belli basli yetersiz bölgelerine ragmen su halimizle Fener'in üstünde olmaliydik.

Masallah iyidik aynen devam. Bu oyuncular mac seciyor anlasildi aga
Maç seçme değil de sanki baya psikolojik olarak bitiklerdi. Öne geçip çok maç verdik. Allah korusun bugün yenilsek mesela bi' daha toparlayamazlar.

Bi de berkan'a ne kadar kızsam da dinamizm getiriyor. Hasan Şaş gibi.

Fatih hoca olsaydi basimizda suan olasi senaryolar:

- kale önünde kurulan oyun ile birlikte - top kayıbı - gol - Fatih hocanın hakeme sövmesi
- rakip kaleye giden 0 atak. Kendi kale önümüzde top çevirme - taraftarin ıkınarak maç izlemesi
- vs
- vs

Sonuç olarak imparator Galatasarayimiz icin yine herseyi yapip tansiyonu yükseltir 8 maç alır ve Selçuk show izlerdik. Kadromuz bukadar. 2 sene daha sabredelim derdik
Sovecektim ama seni sevdigim icin vazgectim.Ligin ilk devresinde 2-0yada 2-1 girmistik dedigin gibi olmamisti mac.Bakalim 1 -0 koruyabilecegiz mj?

Çöp kadro Uefa Avrupa Ligi'nde lider çıkamaz.Eğer Muslera Sivasspor maçından sonra oynasaydı puanımız fazla olurdu.Lig'de de üst sıralarda olurduk.Gedson-6 Numara-Kaleci transferleriyle ve Mohamed'in geri dönüşüyle güzel maçlar izleriz ve kazanırız..
Evet hocam katılıyorum transfer yorumunuza millet kanat ve forveti niye yaziyor bilemiyorum

Torrent hocama sahip çıkılmalı ilk yarı city gibi oynattı takımı cesurca ön alanda pres yapıp top kapıp organize paslaşmalarla burdan şunu gördük takım aslında kötü değil maç seçiyorlar

Emre Kılınç’ı 1,5 sezon boyunca toplasan 3 maç sağ kanat oynatıp faydalanamadık. Ne kadar faydalı bir oyuncu görüyoruz şu maçta.

Uzun süre sonra tüm maç oyun kontrolü bizde , skorla devreye girildi.

Devam devam devam devam....

Şerefsizler yine yedi 1 net penaltıyı.
2. yi de vermezlerdi 1. Pozisyon olmasa. 1.yi verseler bu sefer 2. yi vermezlerdi. Şunları bize düşündürdüğü için ayrıca tebrik ediyorum, avrupada harhangi bir ülkede bir takım taraftar olsaydık böyle fikirler ütopya falan gelirdi heralde.

bi iki maçtır ofansif yönden bi farklılık vardı ama takım olarak pozisyon alıp savunma yapmada kötüydük ,bugün ise biraz daha iyiyiz bunda mutlaka çalışılmışlıkta vardır ama oyuncularında takım için birbiri için oynama isteğide etken.

eğer devre arası eskisi gibi 20-25 gün felan olsaydı oyun hazırlık maçlarında oturtulmuş ikinci yarıya eze eze vura vura giden bi takım izleyebilirdik kısmetse.mecburen maçlar oynarken 3-5 hafta içinde belki bunu görebiliriz.benimkisi tahmin tabii ki gerçeği ancak ALLAH bilir

Bu takım denizliye laubali oynayan giresuna yürüyerek oynayan kasımpaşaya fizik olarak ezilen takım olabilir mi? Anlamıyırum gercekten
Renktas sorun ne söyliyim aslında o kadar basit ki. Trabzon gibi takımlar daha açık oynuyor. Açık oynayan takımlara biraz daha alan bulduğumuz için iyi oynuyoruz. Ama küçük takimlar 11 kişi savunma ve kontra atak oynuyor. Pas oyununda kontralar çok tehlikeli olur. Sağlam bir 6 numara ve ortasaha eksikliği kontraya çok açık hale getiriyor. Ayrıca girilen pozsiyonlarda bitiricilik eksikligi skoru alıp rakibin açık alanlarindan faydalanmayı da engelliyor. Ve kapanan takımları kalite eksikliği yüzünden acamamak gibi bir kanser sorun da eklenince böyle sorunlar çıkıyor ortaya. Yani biraz detaylı anlattım ama işin özü kalite eksikliği, yanlış kadro mühendisligi ve 3 senedir yanlış saçma sapan yapilan transferler. Birde tabi hakemler ve operasyonlar.
Şuan neden iyi oynuyoruz çünkü kalite eksikliği olsa bile açık alanlar bulabiliyoruz. Hızlı oyuncularımız var ve bir şekilde başarılı oluyorlar. Ama ne olursa olsun Fatih hocayı çok sevememe rağmen 3 senedir bukadar dikine oynadığımız maç sayısı çok az. Torrent gelir gelmez bunu değiştirdi. Umarım daha iyiye gider. Oyuncular biraz daha fazla sorumluluk alıyor buda gayet hoşuma gitti. Bakalım bugünkü maçtan bağımsız antrenmanlarda verimli geçerse bir kaç takviye ile iyi şeyler görebiliriz.

Geri
Üst Alt