- 3 Temmuz 2012
- 139.436
- 87.894
- 5.338
atmayın su adamı yav
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
atmayın su adamı yav
Maç seçme değil de sanki baya psikolojik olarak bitiklerdi. Öne geçip çok maç verdik. Allah korusun bugün yenilsek mesela bi' daha toparlayamazlar.Masallah iyidik aynen devam. Bu oyuncular mac seciyor anlasildi aga
Sovecektim ama seni sevdigim icin vazgectim.Ligin ilk devresinde 2-0yada 2-1 girmistik dedigin gibi olmamisti mac.Bakalim 1 -0 koruyabilecegiz mj?Fatih hoca olsaydi basimizda suan olasi senaryolar:
- kale önünde kurulan oyun ile birlikte - top kayıbı - gol - Fatih hocanın hakeme sövmesi
- rakip kaleye giden 0 atak. Kendi kale önümüzde top çevirme - taraftarin ıkınarak maç izlemesi
- vs
- vs
Sonuç olarak imparator Galatasarayimiz icin yine herseyi yapip tansiyonu yükseltir 8 maç alır ve Selçuk show izlerdik. Kadromuz bukadar. 2 sene daha sabredelim derdik
Evet hocam katılıyorum transfer yorumunuza millet kanat ve forveti niye yaziyor bilemiyorumÇöp kadro Uefa Avrupa Ligi'nde lider çıkamaz.Eğer Muslera Sivasspor maçından sonra oynasaydı puanımız fazla olurdu.Lig'de de üst sıralarda olurduk.Gedson-6 Numara-Kaleci transferleriyle ve Mohamed'in geri dönüşüyle güzel maçlar izleriz ve kazanırız..
Bugün özeti özledim hocam 2 1 ilk devreSovecektim ama seni sevdigim icin vazgectim.Ligin ilk devresinde 2-0yada 2-1 girmistik dedigin gibi olmamisti mac.Bakalim 1 -0 koruyabilecegiz mj?
Olay budur. Golcü ve osler yedek olmalı ki kalitelenelimas orta saha oyuncularımız yedek olmalı
Renktas sorun ne söyliyim aslında o kadar basit ki. Trabzon gibi takımlar daha açık oynuyor. Açık oynayan takımlara biraz daha alan bulduğumuz için iyi oynuyoruz. Ama küçük takimlar 11 kişi savunma ve kontra atak oynuyor. Pas oyununda kontralar çok tehlikeli olur. Sağlam bir 6 numara ve ortasaha eksikliği kontraya çok açık hale getiriyor. Ayrıca girilen pozsiyonlarda bitiricilik eksikligi skoru alıp rakibin açık alanlarindan faydalanmayı da engelliyor. Ve kapanan takımları kalite eksikliği yüzünden acamamak gibi bir kanser sorun da eklenince böyle sorunlar çıkıyor ortaya. Yani biraz detaylı anlattım ama işin özü kalite eksikliği, yanlış kadro mühendisligi ve 3 senedir yanlış saçma sapan yapilan transferler. Birde tabi hakemler ve operasyonlar.Bu takım denizliye laubali oynayan giresuna yürüyerek oynayan kasımpaşaya fizik olarak ezilen takım olabilir mi? Anlamıyırum gercekten