⚽ SL 21/22 H:23 | Galatasaray 1-2 Trabzonspor | MS | 23 Ocak

Son durum

Afbeelding
Afbeelding
kaymak gibi

Ligdeki diğer maçların özetlerine baktım sabah. Göztepe ve Adana'nın ofansta yaptığı çok iyi işler var - futbolcu yeteneğinden bağımsız.

Göztepe'nin ilk golü : Jahovic (isimleri yanlış yazabilirim) golden önce orta gelmeden , golü atan adama içeri koşu yap diyor ve gösteriyor , kendisi arka direğe doğru gidiyor sonra ne olur ne olmaz.

Adana'nın ikili paslaşmaları , boş koşuları , göbekten sert ya da havadan uzun toplar ile karşı takımı hep hazırlıksız yakalaması.

Herkes belhanda'yı falan arar olmuş ama mesela burada olsa ve şu kaçırdıklarını kaçırsa topa tutulur - aslında aynı şey Yunus içinde geçerli. O yüzden sonraki sezon için aslında bu adamların geri dönmeleri çok mühim moralli şekilde.

Şu iki özeti izletsen topçulara örnek diye - az da gaz versen belki bir şeyler olacak. 1 tane benzer iş izlemiyoruz biz.

İnşallah izleriz. Trabzon full kapanacak bir takım değil (öne geçerse kapanıp kontraya oynayabilir ayrı) . O yüzden benzer işleri yapabileceğimiz bir maç. Umarım olur. Bir galibiyet lazım.

Bazı maçlar 3 puandan fazlası derler ya o maç bu maç. Lideri yenip araya gidersek dönüşü güzel olur. Nokta transferler ile 2. yarı bambaşka bir havaya bürünüp Avrupada en azından 1 tur geçmek lazım.

Göztepe'nin ilk golü : Jahovic (isimleri yanlış yazabilirim) golden önce orta gelmeden , golü atan adama içeri koşu yap diyor ve gösteriyor , kendisi arka direğe doğru gidiyor sonra ne olur ne olmaz.
Mesajı görünce bakayım dedim gerçekten zeki adamlarla oynanmalı bu oyun. Biz böyle pozisyona girsek muhtemelen ikisi aynı yere koşardı.

Yav futbol zaten basit oyundur.. Anadolu Takımları bile artık 2 pasta gol atıyor. Bizim oyuncular topa bomba muamelesi yapıyor.. Aralarında 1 tane basit oynayıp pozisyona girecek oyuncu yok..

Kasımpaşa maçından örnek vereyim; Marcao ve Nelsson sürekli paslaşıyor. Sağ kanatta boşluk oldu. Marcao oraya uzun top atsa takım pozisyona girip gol atacak ama beyefendi topun üstüne basıp tekrar Nelsson'a oynuyor.. Tam bir çıldırmalık..

İşte bu tür pozisyonlar, acaba bazı oyuncular takımı sabote mi ediyor? sorusunu akıllara getiriyor. Yani çünkü aynı pozisyonlarda Marcao marsilya maçında hep feghouli ve kerem'e uzun oynadı ve takım 1 ton pozisyona girdi..

Siz anladınız gerisini!

Fatih
Boey Nelsson Marcao Pva
Aytac Berkan
Morutan Feghouli Kilinc
Kerem

yemin ederim şimdiye kadar dikkat etmemiştim...taylan 27 yaşındaymış, ben 24 falan sanıyordum.

Prime dönemine bu oyunuyla gelmişse... yedek olur gitmezse ileride. (aslında transfer konusu mesajı ama buraya denk geldi)

Yine başladı kar yağışı. Saha muhakkak karlıdır. Umarım hallederler. Normal sahada oynayamıyoruz, karlı sahada hiç oynayamayız.

Geri
Üst Alt