⚽ SL 21/22 H:24 | Alanyaspor 1-1 Galatasaray | MS | 6 Şubat

Pena
Boey Nelsson Marcao Aanholt
Pulgar Berkan
Emre Cicaldau Kerem
Halil

Yedekler ; Omar, Alpaslan, Ömer, Taylan, Feghouli, Morutan, Barış, Gomis

Gomis hazır değilmiş galiba ama en azından son 20 dakika bile oynasa kafidir, Pulgar Milli takımda oynayacak düzeydeyse direkt 11 başlamalı tabiki Pena'da öyle. Bu kadro ile başlayıp sonra Morutan ve Gomis ile takviye edilmeli.

Şu maça verilen hakemin tek bir açıklaması var kalkavana selamızı okutmak.

Pena
Pulgar Berkan
Emre Cicaldau Kerem
Halil

Gomis hazır değilmiş galiba ama en azından son 20 dakika bile oynasa kafidir, Pulgar Milli takımda oynayacak düzeydeyse direkt 11 başlamalı tabiki Pena'da öyle. Bu kadro ile başlayıp sonra Morutan ve Gomis ile takviye edilmeli.
Halil başlayacaksa belki Berkan yedek tutulup Pulgar Cica önlerinde Morutan 'da olabilir skor bulmak adına , Gomis girecekse yorulan biri yerine Berkan hamleside olur.

Halil'in ilerideki bitiricilğine güvenemiyorum - kaldıki bri forvettendaha geride kalıyor, geç içeri koşuyor. Çünkü forvet değli :)

Biraz bi özgüven olsa çok farketmeyecek ama göreceğiz.

Kamp yaptığımız otel ile stat arasındaki mesafe 131 km. 2 saat yolculuk yaptıracaklar takıma işte planlama dediğin böyle olur...
Antalya'da sahalı oteller Belek ve Manavgat'ta. Manavgat'a genel olarak daha düşük bütçeli takımlar geliyor biz hep Belek'e gidiyoruz. Yani planlamada bir hata yok

Herkesin görüşü kendine ama yenilelim Burak gitsin falan olmaz ya. Artık bu işleri sene sonuna bırakıp önümüze bakmalıyız.

adamlar gözü karartmış mete kalkavanı vermişler, yok abi bu yönetim gitmediği sürece bi bok düzelmeyecek. sünepe herifler rezil ettiler kulübü, tınlayan yok

Yeni transferlerden hiç birinin oynatilacağını düşünmüyorum, belki Pena o da kale boş olduğu için.

Alanya maçı için endişeli olan renktaşlar eğer hamsi maçı son bölümü hariç gs nin üstün ve iyi oynadığını düşünüyorsa ve son 15 dkk da fiziken mağlubiyet vebuna yedek klübesinde defansı güçlü kılacak oyuncu eksikliğinide pay olarak düşünüyorsa,ha birde düzgün antrenman yapılmadan ard arda yeni hocaylada oynandığınıda ekliyorsa,şuan 10 gün beraber çalışma fırsatı bulunmuş,maçın son bölümünde defansı sağlayacak tecrübeli bi oyuncu var .oyüzden umutsuzluğa mahal yok inancındayım.

çok iyi oynasak da kazanabileceğimizi zannetmiyorum, pisikolojik bariyer var... Bir umut hoca bu bariyeri aştırabilirse Alanyayı deplasmanda yendiğimiz anda sıradaki maçların çoğunu alırız...

Pena şaşa nelson marcao pva emre taylan berkan morutan halil kerem
Yanlız hocanın halil 10 no dediğinden sonra babeli forvet görürsekte şaşırmayın derim.morutan yerine babeli görebiliriz.

çok iyi oynasak da kazanabileceğimizi zannetmiyorum, pisikolojik bariyer var... Bir umut hoca bu bariyeri aştırabilirse Alanyayı deplasmanda yendiğimiz anda sıradaki maçların çoğunu alırız...
İyi oynamanın çeşitleri var renktaş ,mesela bayern gibi eze eze ve akılla futbol oynamak var ,birde akıllıca oynamak var ,ben alanya maçında akıllıca ne yaptığını bilen ve sonucu bulacak bi iyi oyun bekliyorum kısmetse.

Bu hoca düşündüğüm inandığım gibi çıkarsa sene sonuna yakın eziciliği ve akıllıca oyunuda görebiliriz inancındayım.

Pena
Pulgar Berkan
Emre Cicaldau Kerem
Halil

BOEY covid değil mi?

Gomis oynamayacağım Kayseri maçında sahada olurum dedi.

Hoş gerçi oynasa ne olacak da 3 yiyip geleceğiz.

Kümeye daha fazla yaklaşmadan önce şu beden eğitimi hocasından kurtulmak lazım.
Domenec mi beden eğitimi hocası? Bu nasıl bir kibir yahu.

Domenec mi beden eğitimi hocası? Bu nasıl bir kibir yahu.
Kibir mi? Abi iyi misiniz?

Daha aşağılayıcı bir kelime kullanmamak için yazdığım bir şey...

Alanya maçını da kaybedilmiş sayarsak 4'de sıfır ile başlıyor farkındaysanız...

Elbette eleştirip konuşacağız. Aldığı mağlubiyetlerde direkt oyuna müdahaleleri yüzünden oldu.

Hatay ve TS maçlarını saçma sapan oyuncu değişikleri yüzünden kaybettik. Neyse çokta mühim değil.

2 maçlık ömrü kalan bir TD için bu kadar yazı yazıp açıklama yapmaya gerek yok.

Kibir mi? Abi iyi misiniz?

Daha aşağılayıcı bir kelime kullanmamak için yazdığım bir şey...

Alanya maçını da kaybedilmiş sayarsak 4'de sıfır ile başlıyor farkındaysanız...

Elbette eleştirip konuşacağız. Aldığı mağlubiyetlerde direkt oyuna müdahaleleri yüzünden oldu.

Hatay ve TS maçlarını saçma sapan oyuncu değişikleri yüzünden kaybettik. Neyse çokta mühim değil.

2 maçlık ömrü kalan bir TD için bu kadar yazı yazıp açıklama yapmaya gerek yok.
Kime göre neye göre saçma sapan. Bana göre de çok doğruydu değişiklikler? Düşün artık Türk futbolunun yakasından yav. Vallahi bıktık bu kibirli bakış açısından. İsim manyağı taraftar modelinden. Bir şey düzelecekse çalışarak düzelecek. "X" isimli ünlü bir kişinin gelmesiyle değil.

Kamp yaptığımız otel ile stat arasındaki mesafe 131 km. 2 saat yolculuk yaptıracaklar takıma işte planlama dediğin böyle olur...

Sanki otobüsü bunlar kullanıyor. Şımarık herifler yayıla yayıla otursun kıçlarının üstünde 2 saat bir zahmet.

Geri
Üst Alt