Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.471
- 26.247
- 1.983
Berkan son yillarda GS formasi ile izledigim en yeteneksiz ve en duz orta saha oyuncu olabilir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Etebo bile bu orta sahaya ilaç olurGeçen sene bu takim averajla o da halil denen oyuncunun son maç santrafor oynaması yüzünden şampiyonluk verdi. Sonra ne oldu 30m euro harcadık, aldıkları stoper stoper değil orta sahalar orta saha değil santrafor santrafor değil sonuç ne küme düşme tehlikesi Allah'tandır gomis falan geldi yoksa küme düşerdik şakası yok
lan mıne var lan behz
Emin misin renkdash?Evet. Gomis.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
değiştiririz rahat ol 14 sene şampiyonluk bekleyen taraftar profili değişti sabırsız bir camia var partili cb nasıl oluyorsa tüzük de değişirgs'yi satamazlar reis tüzük gereği
Rizeye güzel geçiriyorlar..![]()
Kereme geri pas atiyor orda kaleye bombayi patlatacagina.Berkan son yillarda GS formasi ile izledigim en yeteneksiz ve en duz orta saha oyuncu olabilir
Ayaga oynasa niye sovelim adamin meziyeti bu degil mi? Hoca direktifi muhtemelen zaten de babel topa ziplamaya useniyoraynen ayaga oynasın sonra gol yiyelim sonra kaleciye sövün hocaya sövün
Etebo ne yaptığı belli olan bir futbolcuyu Taylan Berkan cikaldao ne yapiyor ne katkı veriyor ben hala anlamadimEtebo bile bu orta sahaya ilaç olur
Bir iki antremanla sahada uyuz uyuz dolaşan, mücadele ettiğini sananlardan daha iyi oynayacağını tahmin etmek zor değil.32 yaşındayım 86 kiloyum bu halimle iddia ediyorum bu berkan ve taylan dallamalarından daha verimli oynamazsam bişey bilmiyorum bunlar bırak futbolu zekası kısıtlı adamlar