⚽ SL 21/22 H:24 | Alanyaspor 1-1 Galatasaray | MS | 6 Şubat

Geçen sene bu takim averajla o da halil denen oyuncunun son maç santrafor oynaması yüzünden şampiyonluk verdi. Sonra ne oldu 30m euro harcadık, aldıkları stoper stoper değil orta sahalar orta saha değil santrafor santrafor değil sonuç ne küme düşme tehlikesi Allah'tandır gomis falan geldi yoksa küme düşerdik şakası yok
Etebo bile bu orta sahaya ilaç olur

3. sıradaki takıma göre dengelı oynuyoruz

ft kadro kalitesini ptt 1. lig icin kurdugu icin hocanın yeni oyuncuları adapte etmedikce böyle hatalı goller yeriz

ozellıkle berkan taylan ne press yapıyor ne faul ne top calabiliyor

Berkana ceza sahası önünde bir pas verildi, görece rahat pozisyon, bir heyecan yaptı bir heyecan yaptı, var gücüyle nelsona attı, Nelson kontrol edemeyince kornere çıktı :asd: Pasla çıkmak için Berkana bir 15 gün daha lazım sanırım.

Torrent süper hoca, taktisyen o bu, eğer 2. Yarı bizim sol kanada bir önlem almadan saha çıkarsa benim gözümde değeri yok.

Adamlar orayı otoban yaptı, sen bunu görüp önlem almıyorsan çok iyi taktisyen olmanın hiçbir anlamı yok.

Ha sen abir değişiklik yaparsın ama gelen adam daha fazla hata yapar o ayrı. Ama öylr böyle bir müdahelesi olmalı

ilk 15 dkk kötüydük ki genelde gs hep bildim bileli öyledir, 15 ten sonra dengeyi kurduk alanyayı bence kitledik ama hakikaten büyü olduğuna gerçekten inanacam tuhaf bi şekilde top dönüp durup alanyalıya denk geliyor ,ve gene böyle bi pozisyonda iyi ortadan gol yedik ,bence adil değildi 1-0 öne geçmeleri ve buyüzden 1-1 i hemen bulmak kısmet olu,

yüzde yüz bi korner vuruşundan ömerin yaptığı ortayı marcao kaçırdı ,ayrıca cicanın ,babel ve keremin bi pozisyonu var gollük hatta bayaa bi gollük ,kısmet olmadı ,penaltı pozisyonunu bi türlü anlamadım bulanık görüntü izliyorum malesef.sanki çok fazla yorulmadık gibi geldi bana.

en çok ama en çok dikkatimi çeken konu ,ciddi ciddi gs oyuncuları gergin oynuyor kendine güvenerek oynamıyor korku var her topta bunu bariz belli ediyorlar bence.ama yinede bişey yapmaya çalışılıyor.keşke bi golcümüz ve gerçek bi 6 no ile sağ bek yedeğimiz olsa.

biz gol yağmuru ile maç kazanan alanya ile orjinsiz sağ bek 6 no ve forvetsiz oynuyoruz.bence iyiydik bu yüzden.

Çok panik maalesef takım, kolay değil hata korkusu bu kadar. Bi kaç maç üst üste galibiyet ve yeni transferler ilaç olur bu takıma da işte işin nasip kısmı orası da. Bu sene böyle, ne yapalım, umarım en azından bi oyun tutturabiliriz bu sene.

32 yaşındayım 86 kiloyum bu halimle iddia ediyorum bu berkan ve taylan dallamalarından daha verimli oynamazsam bişey bilmiyorum bunlar bırak futbolu zekası kısıtlı adamlar
Bir iki antremanla sahada uyuz uyuz dolaşan, mücadele ettiğini sananlardan daha iyi oynayacağını tahmin etmek zor değil.

Geri
Üst Alt