Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ya abi adamın nesini gördün ki iyi sinyaller vermedin diyorsun. Üstümüze yok yemin ediyorum adam gommekte.20 dk 10 kişi oynayan rakiple basabaş bile oynayamadım yaziklar olsun. Pulgar tamam ilk maçı henuz çok erken ama bana iyi sinyaller vermedi.
Orta sahamiz tammen les bu durumda olmamizin nedeni.Sadece bu maç için söylemedim, iki orta sahamızın da özellikleri ne pas için ne top kapma için yeterli değil..
Pice bak ya hem suclu hem güclü
Ofsayt olduğu için sayılmıyor 2. Yarı tek şutumuz Feghouli den geldi.Yok öyle birşey, isabetli şut o. Hatta isabetli şut analizinde Feg ve Ardanınki bile sayılır. Berkanın auta attığı şut değilde ne?
Hemde susuz,çok pahalı oldu meret.3 puani alsak siseyi dikleyecen![]()
Açamıyorum maalesef. Alıntı yapınca çalıştı. Lan adamın kafasini yariyordun ne demek Galatasaray vicdansiz.
Yuhhhhh artik, biraz utanma olur beahhh.Açamıyorum maalesef. Alıntı yapınca çalıştı. Lan adamın kafasini yariyordun ne demek Galatasaray vicdansiz.
En geç sene sonu gider. Bklayıp durmayalım itibarsızlaştırmayalım. Elin gavuru yedeğinin yedeğinin yedeğini yarısını 6 milyona senin ülkendeki şamp. adayı takıma satıyor.Bu marcaounun sözleşmesinde küme düşersek serbest kalır gibi bir madde olabilir mi?
Pice bak ya hem suclu hem güclü