⚽ SL 21/22 H:24 | Alanyaspor 1-1 Galatasaray | MS | 6 Şubat

20 dk 10 kişi oynayan rakiple basabaş bile oynayamadım yaziklar olsun. Pulgar tamam ilk maçı henuz çok erken ama bana iyi sinyaller vermedi.

Haftaya gomis ile 3 puani alırız. Kalecimiz iyu nazar degmesin. Stoperler biran önce kendine gelsin. Ömer, Taylan, arda kadro dışı kalmalı. Berkan ve pulgar oynar orada. Morutzan, kerem kanatlarda. Önde ise gomis ve cicaldau ya da emre kılınc. Bunu yapmak görmek zor değil. Gözünüzü seveyim artık kendinize gelin.

Çok iyi puan cidden 2. yarıdaki oyunla bu maçtan puan çıkarmak iyi oldu. Torrent hücumu falan bırakmış takımı tamamen defansta bırakma taktiği uyguladı ama bu oyunla maç kazanmamız zor. Trabzon maçının ilk yarısı gibi oynayıp defansı da daha sağlam tutmalıyız. Boey-Pulgar ve Gomis'i formda şekilde kadroya eklersek maçlar kazanabiliriz. Pena'yı aşırı beğendim sonunda gerçekten kaleciyle oynadık farkı da puan alarak gördük.

FK7EUfvWYAEYZ_e

Bu marcaounun sözleşmesinde küme düşersek serbest kalır gibi bir madde olabilir mi?

Maç ile ilgili yapabileceğim tek yorum, maçı izleyebilen herkese teşekkür etmek olur. Zira bu rezilliğe dayanabilmek herkesin harcına değil.

Geri
Üst Alt