⚽ SL 21/22 H:27 | Galatasaray 4-2 Rizespor | MS | 27 Şubat

Gomisi 2.yari oyuna atmak mantikli bence 90 dakika boyunca bu tempoda oynayamaz.Gor Torrent hocam Pv.anin olusu sol bek oynar bu takimda super Bek mi degil ama Omere gore 100 kat sol bek.Taylan askindanda vazgecerse bu seneyi Torrent Hocamla tamamlayabilecegimizi dusunuyorum

kesinlikle katiliyorum. gomis 60 tan sonra girmeli.

ama taylanin hala oynamasini ben yönetime bagliyorum.

orta sahada bir tane dogru dürüst adam yokken sirf pulgari getirdiler. adam taylani bile kesemiyor.

Şu maçta 2 gol yememiz çok büyük problem cidden. Adamlar 2 şut çekti ve 2 gol yedik bu durumu düzeltmemiz lazım inanılmaz bir gol yeme şanssızlığına sahibiz kalemize gelen top 90'a gidiyor resmen. Maçı kesinlikle kazanacağımıza emindim çünkü doğru format ve kadroyla oynadık kondisyonda iyiydi illaki atacaktık golleri ama bu kadar gol yememiz problem bunun çözülmesi lazım. Birde Boey'i sağ bekte kazanmamız lazım Omar iyi niyetli ama maç eksiği çok bariz hissediliyor. Şu kadroyla sezon sonuna kadar oynamadan devam edilmeli ;

Pena
Boey Nelsson Marcao Aanholt
Pulgar Berkan
Emre Cicaldau Kerem
Gomis/Mohamed
Gercek kaptan Nando donunce gol yeme probleminide giderir zirve yuruyusumuzu taclandiririz kamki

Bomboş hepsi. 1 saattir Gomis ve Soso neden 11 başlamadı diye eleştirip duruyorlar. İkisi de 11 başlayıp verim alınamasaydı da diyecekleri şey belliydi, aynı şunları söylemezlerse ben de bir şey bilmiyorum; Gençleşme deniyordu, gelecek deniyordu peki neden 23 yaşında Mohamed, Morutan yedek otururken, kadroda değilken bunlar oynuyor, Gomis 36 yaşına gelmiş ligin temposunu kaldıramıyor, yedekten oyuna soksa daha faydalı olmaz mıydı?
%100

FMoF07SX0Akc9TU

Geri
Üst Alt