Birtan ŞAHİN
Kırmızı Üye
- 6 Temmuz 2012
- 1.990
- 281
- 903
Diagne 'yi satmak için oynatıyorsunuz da ancak takım bir gol daha yerse.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Her mesajın Nelsson. Takıntılık adam mı arıyorsunuz maç konusunda yav siz?Nelson yerine daha iyi bir stoper olabilirdi hatta direkt çok kaliteli 6 alabilirdik
Ben bir fark yarattığını görmedim nelsonun
Onur iyi yorum yapıyorsa dikkate alın kendisi bilim kurulunun Mehmet Ceylan hocasıdırTakimin oyunu begenmeyen gitsin Premier Lig izlesin. Nerdeyse U-21 takimi var sahada ve ilk defa birlikte oynuyorlar. Bos yapmayin.
Takimin net eksigi capa, su kadroda iyi bir Fernando veya Melo bu takimi ucururdu.
Yok espri.ciddi mi ya
aynen. randers maçı ikinci yarısında oynadığımız başarılı futbolun sebebi takım boyunun kısa olması ön alan presiydi. geriye koşmak zorunda kalmıyorduk bugün çok geriye koşuyoruzTakım boyu çok uzun. Stoper ile Forvet arası mesafenin kapanması lazım. Yeni takım olduğumuz için zaman içinde bu kapanabilir gibi duruyor ama milli arada çözmek lazım bunu. Yoksa sıkıntı yaşarız.
?Bu takımın en büyük problemi Luyindama'dır.
Evet bazı oyunculara takarım özellikle iyi bonservis verilip fark yaratmayan adamlara mesela belhandaHer mesajın Nelsson. Takıntılık adam mı arıyorsunuz maç konusunda yav siz?
Katilmiyorum. Taylan olmadigi icin uzun zamandir ilk defa cok hizli hucuma cikti takim. Berkan, iki rumen eveleyip gevelemiyo topu. Taylan, Selcuk abisinin izinden gidiyo.Bu takıma gedson değil de Lemina , Melo tarzı ısıran defansif orta saha lazım. Çok açık görülüyor geçen seneden beri Taylan’ın yumuşaklığı da çok göze çarptı. Yine de bugün Berkan’ın yerinde Taylan olsa daha rahat bir maç olurdu.