⚽ SL 21/22 H:3 | Kasımpaşa 2-2 Galatasaray | MS | 29 Ağustos

2-0dan mac vermek cok kötu (yorgunluga baglanabilir). Öte yandan bu oyuna 1 puan iyidir diyorum

Hoca yaptigin degisiklikler leş gibiydi

Bugunu ancak febe maglubiyeti ve transfer haberleri gecistirir..
Ne yorgunluğu renktaş, sanki her gün 8-9 saat futbol oynuyorlar. Dünyanın parasını kaldırıyorlar bir zahmet oynasınlar

Kerem dururken barışı çıkarması sacmalikti keza morutan da gayet iyiydi hoca yine akıl dışı değişikliklerle hediye etti

Kerem dururken barışı çıkarması sacmalikti keza morutan da gayet iyiydi hoca yine akıl dışı değişikliklerle hediye etti

Ligde bizim kadar kolay basit gol yiyen başka bir takım yok.

Olacak iş değil beleşten 2 puan bıraktık.

1 puanı zor kurtardık cagnenin mallığı yüzünden barış kalıp keremin çıkması lazımdı Taylan berbat ötesi üst üste kaç top kaybetti

Trabzon maçında 0 alacağımızı düşündüğümüzde tüm krediyi bitirdik en az 3 transfer gelmezse bu sezondan hiçbir beklentim yok. Taylan-Berkan orta sahasıyla ligde ilk 4'e zor gireriz.

Les k.pasaya 2 0 dan mac veriyorduk an kalsin...valla ts sivas bjk falan mahfeder bu takimi.

2. yarıda 2-2’den sonra bile kasımpaşa çnın daha net atakları ve pozisyonları var

Kasımpaşa kaçırdı galibiyeti

Böyle bir takımdan 3 puan alamadı salaklar

iyi oldu transfer sezonu bitmeden.

yoksa takimin eksikleri görünmeyecekti.

yerlilerimiz vasat. orta sahaya sirti döük defanstan top alabilen adam lazim gedson lemina gibi.

Ya gidin be. Aklimizla alay etmeyin. Nerden tutsan elinde kaliyor. Yazip yazip siliyorum.

Buyuk takımsan bunu yapamazsin. Sırf ismin yetecekken 3 puanı korumak için bu hallere gelmemeliyiz. Utanc duyuyorum.

Var ya artık babel denen heriften gına geldi... Yeter yav artık. Gedson u alın artık bıktık beceriksiz defanstan top çıkaramayan herifler den.

Bu maç terim e yazar. Sadece jagne muhammedi değiştirsen maç en kötü 5 - 2 biter. Ömer i babel i al ..............

6 numara almak lazim hemen. Gedson falan degil 6.

Yorgunuz, bireysel hata, hakem, uzatma dakikalari fln fln diyecek Terim

Geri
Üst Alt