⚽ SL 21/22 H:3 | Kasımpaşa 2-2 Galatasaray | MS | 29 Ağustos

Ne kadar gol yediysek hepsi defanstan top cikartirken yapilan mal mal hatalar yuzunden.Baslayacam top çıkarmanıza.Herifin arkasi donuk Muslera topu ona atiyo Taylan alip donene kadar mevsim degisiyo.Ulan hic mi cevre kontrolun yok,altyapida top nasil kontrol edilir ogrenmedin mi dangalak adam.Luyindama sag tarafta bombos topu ona atmak yerine Taylan'a atmaya caisiyo Muslera efendi.
Rakip ne kadar on alanda baski yaptiysa her defasinda topu kazandi.Bizim kulübedeki de anca izliyo kenarda her mac.İlk yaridaki iyi futbol niye 2. Yarida yoktu herkes defansa cekilip rakibe alan birakti.Ulan kontraya cikin bari bi kere.Biraz kuvvete dayali idman yapin anasini satayim.1 tane ikili mucadele kazanan olmaz mi takimda ya.İlk yaridaki performansin karsiligi 4-5 olmaliydi ama neredeyse maci verecekti herifler.Su maci kazanip Trabzon deplasmanına cebinde puan kaybi kredisiyle gitmek varken 0-2'den maci veriyolardi nerdeyse.Yusuf Erdogan'i da alacak misiniz napacaksiniz bilmiyorum da bize karsi oynatmayi engelleyin herif hayatında 30 gole katkida bulunduysa 15 tanesi falan bize karsi.Gotu boklu Yusuf'u durduramiyolar senelerdir.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2.psv maçından beri iyi işaretler var ama daha yolun başındayız.

Reis ben bu kadar umutlu olamıyorum. 4 senedir bu takım böyle ve sanki bu durumdan hoca dışında herkes sorumluymuş gibi hareket ediliyor. Hocanın takımın başında olduğu her saniye bizim için kayıp bence.

Fenerin güle oynaya her sene 6 puan aldığı takımlara takılmak koyuyor artık yeter ya geçen senenin aynısı. Sadece golleri daha yetenekli adamlar atıyor şimdi

Bu sıcakta yapacak en güzel şeyin Gs maçı izlemek olacağını düşünmüştüm ama tam bir kanser vakası oldu benim için emeği geçen herkese teşekkürler.

Mohammed Diagne’ye rahmet okutuyor
Berkan ancak koşuyor, topa bomba muamelesi yapıyor
Taylan tam bir çöpe döndü. Her maç yedirmek için uğraşıyordu, sonunda başardı.

Fatih Terim’e ise söylenecek söz yok. Yaptığı bir değişiklik de fayda sağlamayı bıraktım takımı aynı seviyede tutsun dişimi kıracağım. Şu rezaletin hesabını kimden soracağız biz.

Sezon sonu ağlamayın iki golle kaçırdım diye şampiyonluğu. Şampiyonluk iki golle değil böyle aptallıklarla kaçıyor. Bu maçın 4/5-0 bitmesi gerekirdi.

Bu bireysel hatalar, aptalca yenilen goller Fatih Terim’in takımının genlerine işledi resmen.

Bu kadar hata yapan görmedim takımda. Ne top kontrolu var, ne pas beceresi var.

Rahat kazanacağımız maç güme gitti. Tüm sinerji bozuldu. İnşallah yeniden iyi bir sinerji yakalayıp devam ederiz.

yazık ya bir takım hiç mi değişmez. sağa sola pas yapmaktan başka bir şey yok 4 senedir. değil morutan messiyi getirsen bi cacık yapamaz bu sistemde

Reis ben bu kadar umutlu olamıyorum. 4 senedir bu takım böyle ve sanki bu durumdan hoca dışında herkes sorumluymuş gibi hareket ediliyor. Hocanın takımın başında olduğu her saniye bizim için kayıp bence.
umutsuzluk/pesimistlik çok yordu beni. sergen kadar olmasa da bardağın dolu tarafına bakmaya çalışıyorum artık

Geçen yılda Kasımpaşa deplasmanında ilk sıçışı yapmıştık.

Umarım bu sezon öyle olmaz.

Yenen ilk gol iki kişi hatta kaleci 3 kişiyiz tek adam var adamı kimse tutmuyor önünü kapatmıyor yazıklar olsun,morutani çıkarıyor kerem cikacakken

Geri
Üst Alt