⚽ SL 21/22 H:3 | Kasımpaşa 2-2 Galatasaray | MS | 29 Ağustos

Abv bu yabancı sınırlaması getirenlerin, onları da es geçmemek lazım. Tff'sinden disiplin kuruluna, tahkimine, tüm rezaletlere kepazeliklerine ragmen hala orada yüzsüzce oturabiliyorlar. Olumlu yaptiklari bir sey zaten yok, bide boyle salak salak sinirlama islerine giriyorlar. Orda duran kim varsa A'dan Z'ye hepsi futbol için birer kambur, hepsi birer parazit.

Yine isyan modunu açmışız. :) Ağustos başından beri perşembe pazar oynuyoruz Berkan ve Taylan'da hissettik bunu üstüne hafta içi hafta sonu değişen oyuncular var şu kadroya beraber oynarken bir zaman tanıyalım. Gedson+Halil ile yürürüz stres yapılacak bir durum yok.
sabah akşam genc oyuncu genc takım için zırlayıp ilk aydan sabırsızlık/yangın yapmak bize yakışırdı

Hoca kendini guardiola takımı city sanıyor illa kaleci oyun kuracak her top kaleciye gelicek biz böyle daha çok puan saçarız Avrupa maçlarını düşünmek bile istemiyorum.

Şu Mostafaya kızıp durmayın beraber oynadığı adamlara bi bakın hele, garibim ne zaman oyuna girse ne kadar kazma var onlarla oynuyor, sanki yarı sahamızdan top çıkarabiliyoz da santrafora kızıyoruz. Ulan senin orta sahan 3 pas üst üste yapamıyor,

Bugün ortasaha 5lisi ilk defa Yanyana oynadı. Gayet uyumlu da oynadı. Sakin kalmakta fayda var. Ama Taylan ve Berkan yerine adam lazım.

Yemişim yorgunlugunu ya . Günde 10 saat üretim yapıyorum ayakta . Gidiyorum halısahada at gibi koşuyorum . 1 pakette sigara içen adamım . Bunların işi futbol oynicaklar abi bahaneye yer yok . 10 tane top kaybetmiş taylan . Sanki 35 yaşında herif önindeki adama pas atamıcak kadarmı yorgun . Galatasaray burası .

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Scott piri diyorum Baska birsey demiyorum.

Sadece top kapsın diye oynayacak kazma bir ön libero gelirse daha beter oluruz. Melo, Fernando gibi hem kesici hem de teknik, iyi pozisyon alan bir oyuncu olmayacaksa hiç gerek yok Taylan'ı ararız.

Savunmadan topla cıkarsın Popescun varsa cikarsin Luyindama icin topla oyun oynamak,oyun kurmak nedir?

Savunma hattinda geri dön sâğa dön kaleye dön bu oyun formatı devam ettiģi sürece bu hatalar olmaya devam edecektir

Geri
Üst Alt